Eu vă enumăr și dezvălui toate site-urile și aplicațiile pe care le cunosc și prin care puteți face bani online. Pentru că prin acestea am făcut și eu. Uneori mai mult, alteori mai puțin.

Pe aceleași le voi folosi și eu și le ve-ți folosi și voi

HAIDEȚI SĂ VEDEM CARE FACE CEI MAI MULȚI BANI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI!!!

Este important să deschizi email-ul care te invită la sondaj și să-l completezi până unde te lasă. Este posibil să nu faci parte din segmentul de studiu pentru anumite sondaje. Nu trebuie să te dezamăgești ci să încerci următorul, și următorul, și tot așa. Următorul s-ar putea să fie pentru tine.

Parte frumoasă este că unele site-uri îți permi retragerea imediată a sumei câștigate în contul tău. La altele mai durează jumătate de oră, o oră, o săptămână sau poate două. Oricum totul este verificat. Toate aceste site-uri eu însumi le-am folosit prima dată, pentru a vă putea spune și vouă despre ce este vorba ,dacă se merită, cât este câștigul și în cât timp. În special pentru MOBOROG care plătesc imediat după ce ai depus cere de retragere. Cam în 15 minute îți intră banii în contul tău de PayPal.

Acesta este un top cu cele mai bune site-uri, care plătesc cel mai bine și care fac plata în mod corect la data stabilită. În acest scurt articol o să readuc în discuție o parte dintre site-urile despre care am mai vorbit, plus, altele, noi.

Fiindcă este un top, am să încep cu câștigătorul.

De reținut aici și de luat aminte că nu aduc în discuție site-uri ale căror câștiguri sunt prea mici, nu sunt semnificative, și nu contează. Cel puțin nu prea mult. Dacă o să-și mărească recompensa, numărul de chetionare, dacă o să-și micșoreze timpul de așteptare de la data retregerii de pe cont, pe contul utilizatorui, atunci vom vedea.

Poate vor fi și ele incluse dacă trec testul banilor. Și anume cât poți câștiga din sondaje de opinie sau aplicații în așa fel încât merite. Zic asta cu gândul că multe site-uri îți trimit pe mail invitații la care nu te califici din start. Chiar și pe unele bune, nu te califici din start. Trebuie să mai insiști!

Sondaje de opinie

În oridinea celor care aduc venitul cel mai mare acestea sunt:

NR #1 Ipsos I-Say – fă-ți cont AICI

NR #2 Daedalus Online – fă-ți cont AICI

NR#3 MOBROG – fă-ți cont AICI

NR#4 JTN Panel – pentru înscriere trimite-mi pe adresa mea de email: contact@iulianm.ro un mesaj cu textul vreau invitatie JTN

NR#5 LifePoints – fă-ți cont AICI

NR#5 TGM Panel – fă-ți cont AICI

NR#6 Werpanels – fă-ți cont AICI și primești 250 puncte bonus la înscriere

NR#7 Talkonlinepanel – pentru înscriere trimite-mi pe adresa mea de email: contact@iulianm.ro un mesaj cu textul vreau invitatie Talk

NR#8 MyVoice – pentru înscriere trimite-mi pe adresa mea de email: contact@iulianm.ro un mesaj cu textul vreau invitatie MyVoice

Aplicații mobile

NR#1 BigTime – descarcă aplicația AICI și introdu codul PNI7N pentru a primi 2500 tikets de bun venit.

NR#2 WoWApp – fă-ți cont AICI. Se intră doar pe bază de invitație. Așa că folosește link-ul.

Site-uri de freelancing

NR#1 Remotsk. Fă-ți cont AICI și câștigi 10 EUR de bun venit. Este necesar să cunoști limba engleză pentru Remotask.

Criptomonede

NR#1 Coinbase – fă-ți cont pe Coinbase AICI și cumpără orice criptomonedă în valoare de minim 100 EUR. Primești 10 EUR în Bitcoin gratuit pe lângă cei 100 EUR. Și poți și tranzacționa criptomonede cu această aplicație.

Update: Site-ul Werpanels nu mai există iar Coinbase nu mai oferă cripto pentru Lessons.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank