Există mai multe metode de a face bani din scris iar una din ele este tocmai pe cea care eu o folosesc…un blog.

Fie că folosești metode precum marketing-ul afiliat, fie că afișezi reclame pe blog AdSense, fie că scrii articole de promovare, important este să-ți câștigi traiul din ceea ce ție îți place cel mai mult să faci, adică să scrii.

Iar scrisul nu este pentru oricine, dacă ție îți place să faci asta, atunci fă asta, scrie. Dacă îți place să te exprimi altfel, și anume prin videouri sau audio prin podcasturi, atunci fă așa.

Însă dacă simți că scrisul este pentru tine, scrie. Și scrie cât mai mult, indiferent de subiect, dacă nu te atrage vreunul aparte. Dacă te atrage vreun subiect specific, scrie despre aia și doar despre aia.

În acest blog este în mare vorba despre metode de făcut bani online, prin scris inclusiv. Așa că citește-mă dacă ai un laptop, și fă bani, pentru că în online, la momentul actual se învârt cei mai mulți bani. Îți recomand să citești și cărți despre asta, pentru că unele merită.

În cazul în care nu ai un laptop, poți să-ți cumperi, iată unul AICI de tip HP, de care am și eu. Îți garantez că merită investiția iar satisfacția este maximă atunci și mai ales atunci când îți apar primii bani în cont, proveniți din munca online, promovări și așa mai departe.

Însă bloggingul nu este doar o metodă de a face bani online din scris, mai sunt nenumărate alte metode de a face asta. Și anume site-urile de Freelancing. Dacă te pricepi la scris cât de cât te poți apuca liniștit să aplici pentru job-uri pe vreunul din astfel de site-uri. Fie că este UpWork, fie că este Freelancer.com, nu contează, important este să aplici pentru job-urile la care crezi că te pricepi și ai face față, pentru subiectele la care te pricepi sau care crezi că te atrag și poți face research pentru ele, în așa fel încât, clientul să fie mulțumit pe deplin și să-ți acorde o recompensă cât mai mare și un feedback cât mai bun, maxim chiar, după ce ai terminat job-ul.

Mai există și site-uri unde poți vinde articolele tale și poți cere pe ele un preț bun. De obicei aceste site-uri acceptă articole în limba engleză. Așa că nu strică să o știi, iar dacă nu o ști poți să o înveți pe aplicații precum Duolingo sau folosind manuale precum English Today, sau alte manual precum acesta care sunt foarte bune și te învață foarte bine ceea ce este de învățat, și anume limba engleză.

Limba engleză te ajută foarte mult și la interacționarea cu clienții pe site-urile de freelancing, acestea fiind în limba engleză și folosind limba engleză drept limbă de comunicare pe acele site-uri.

Scrisul este o comoară fără de preț la momentul actual, a fost și va rămâne cred una dintre metodele nobile de a face un trai. Și în același timp una dintre metodele care îți pot aduce rău, fiindcă nu toată lumea înțelege literatura, care mai nou s-a schimbat și poți spune orice, o poți lua razna în literatură, oridecâte ori simți nevoia să faci asta, existând persoane care nu pot înțelege ce faci tu acolo și pentru ce faci acel lucru, pentru ce ai scris acea chestie, acel articol. Când defpat te-ai exprimat liber.

Asta este așa ca o paranteză, paragraful de mai sus. Alte metode de a face bani prin scris pot fi publicările de cărți, manuale cursuri sau broșuri. Pot fi tutorialele scrise, pot fi review-urile și pot fi multe alte metode.

Cum am spus scrisul este o comoară fără de preț la purtător. Este un diamant la purtător. Și este bine să vezi ce faci cu această comoară, să o șlefuiești, mai bine spus să-ți îmbunătățești pe cât poți sckill-urile și cunoștiințele în domeniu. Acest lucru îl faci citind, învățând de pe site-uri specializate cum se scriu anumite tipuri de articole, cum te exprimi, citind alte bloguri, etc


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank