Update: Articolul este valabil și pentru anul 2023

În primul rând ar trebui să știi că PayPal nu are nicio treabă cu banca decât numai dacă oferi tu această posibilitate. Adică dacă atașezi un card contului tău de PayPal. Acest lucru îl faci dacă vrei să retragi banii de pe PayPal pe cardul bancar.

În rest sunt o sumedenie de site-uri, chiar și de cumpărături, care oferă posibilitatea de a plăti cu PayPal. Din câte știam suma maximă pe care o poți retrage și deține pe un cont personal, este de 10.000 EUR. Dacă vrei să treci la sume mai mari va trebui să treci pe un cont de tip busines. Însă nu este foarte complicat. Dar vorba aia bani să fie, că ne descurcăm noi.

În al doilea rând ar trebui să știi că PayPal este o instituție independentă care nu are treabă cu ANAF. Așa că prin PayPal poți primi bani din donații sau de pe alte site-uri, bani care nu au treabă cu ANAF,

În al treilea rând ar trebui să știi că există foarte multe site-uri de tipul Freelancing care oferă plata prin PayPal sau vouchere PayPal. Gen site-uri de sondaje de opinie sau platforme de Freelancing precum Upwork.

Așa că hai să vedem cum putem face un cont de PayPal în anul 2021, din România, de pe un laptop, cu o conexiune la internet normală.

 Caută „paypal romania” pe google, cam ca în imaginea următoare:

blank

Îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe primul rezultat!

blank

După ce ai dat click pe primul rezultat îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe sigla PayPal!

blank

După ce ai dat click pe sigla PayPal încercuită cu negru îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe butonul SignUp. Cel încercuit din imaginea de mai jos. 

blank

După ce ai dat click pe SignUp îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe butonul Get Started. Cel încercuit cu negru. Și lasă bifat Personal Account.

blank

După ce ai dat click pe Get Started îți va apărea ecranul de mai jos. Introdu în câmpul încercuit cu negru nr. tău de tel.

 

După ce ai introdus nr. tău de telefon, dă click pe Next!

blank

Duă ce ai dat click pe Next vei primi un mesaj pe telefonul tău cu un cod de validare pe care trebuie să-l introduci în câmpul încercuit cu negru, la fel ca în imaginea de mai jos.

blank

După ce ai introdus codul corect îți va apărea un ecran la fel ca în imaginea de mai jos. Acolo trebuie să introduci adresa ta de email, numele mic, numele de familie, o parolă, și apoi repeți exact aceeași parolă. Exact în ordinea în care am scris. Le introduci și dai click pe Next.

blank

Este posibil să-ți apară ecranul de mai jos. În cazul în care nu treci la următorul pas, cel în care îți cere să introduce adresa ta (vezi mai jos). Dacă da, dă un click în căsuța cu I’m not a robot. Cea încercuită. La fel ca în imaginea de mai jos. Și urmează pașii până îți va apărea ecranul care îți cere adresa ta.

blank

Îți va apărea din nou un ecran care cere să te verifice dacă nu ești robot. Ca în imaginea de mai jos care cere bifarea căsuțelor cu semafoare. Fă verificarea dând click pe ce ți se cere. În cazul acesta pe căsuțele care includ semafoare.

blank

Ecranul în care îți cere să introduci adresa ta acesta este de mai jos. Îți va cere adresa, codul poștal și data de naștere. Introdu-le! De-asemenea bifează și căsuța încercuită în care confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile. Apoi dă click pe Agree and Create Account

blank

Îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe Manage Comunication Preferences. (Link-ul încercuit). Vezi imaginea de mai jos!

blank

Îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe Summary (Linkul încercuit cu roșu).

blank

După ce ai dat click pe ce ți-am spus îți va apărea un ecran cu suma pe care o ai în cont, adică 0.00 EUR. Pentru că, contul este nou. La fel ca în imaginea de mai jos.

blank

Va trebui să mai faci încă un lucru pentru a avea contul valid complet. Și anume să verifici adresa de email. Pentru asta mergi dreapta-sus la acel clopoțel de notificări și dă click pe Confirm Email Address. La fel ca în imaginea de mai jos.

blank

Îți va apărea ecranul de mai jos. Dă click pe Send Email (butonul încercuit cu roșu)

blank

Îți va apărea un ecran ca cel de mai jos în care ești informat că emailul de confirmare a fost trimis.

blank

Acum nu-ți rămâne decât să intrii pe adresa ta de email și să deschizi emailul respectiv de la PayPal, apoi să dai click pe un link pentru a confirma. La fel ca în imaginile de mai jos.

Deschide emailul primit:

blank

Dă click pe „Click to activate your account”. (link-ul încercuit)

blank

După ce ai dat click cum ți-am spus, îți va apărea ecranul de mai jos. Introdu acolo parola pe care ai pus-o! Și dă click pe butonul Confirm My Email

blank

Îți va apărea ecranul de mai jos în care trebuie să dai click pe „Next” pentru a primi pe telefon un mesaj cu un cod de confirmare.

blank

 

 

Vei primi mesajul cu codul pe telefon și îți va apărea ecranul următor, în care trebuie să introduci codul din mesaj și dă dai click pe „Continue”blank

GATA. AI TERMINAT 🙂

ȘI VEI FI REDIRECȚIONAT CĂTRE PAGINA TA PRINCIPALĂ DE PAYPAL. CA ÎN IMAGINEA DE MAI JOS

blank

 

Nu uita să-ți notezi adresa de email a contului de PayPal și parola undeva. Pentru a primi plăți prin PayPal ai nevoie de adresa de email PayPal, adică adresa cu care ți-ai făcut contul la început și ai confirmat-o!

Succes! Și dacă ai nelămuriri întreabă-mă! Printr-un comentariu sau mesaj AICI.

 

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank