O să vorbim în acest articol despre 7 aplicații cu care poți câștiga efectiv bani, într-un mod ușor ce nu necesită cunoștințe speciale.

Știu, am mai vorbit deja despre o parte din ele aici, nu aruncați cu pietre că mă repet dar vreau pur și simplu ca acest articol să fie cât mai complet.

Ceea ce este diferit între a folosi o aplicație sau site-ul în sine este faptul că aplicația o poți folosi oriunde ai semnal și un smartphone. În timp ce cu laptopul sau PC-ul este ceva mai greu, nu-l poți căra chiar peste tot. Într-un cuvânt, a face bani din aplicații este mai confortabil și mai la îndemână.

Din categoria sondaje de opinie:

#1 Daedalus Online

Daedalus Online este prima aplicație despre care vom vorbi. Este una profitabilă, serioasă, care plătesc o dată pe lună, cam pe la jumătatea lunii.

Plata se face într-un cont bancar pe care trebuie să-l ai, la orice bancă. Personal fac în medie cam 70 RON în fiecare lună cu această aplicație.

Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus Online îți face AICI.

Descarcă aplicația: aici pentru Android

#2 Mobrog

Mobrog este un site și o aplicație care oferă posibilitatea de a câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Recompensele pot fi de la 0.20 EUR la 1.9 EUR. Plata se face prin PayPal și trebuie să ai cel puțin 5 EUR pentru a face o retragere.

Și, firește, trebuie să ai un cont de PayPal în care să retragi banii. În cazul în care nu ai un cont de PayPal, vezi acest articol sau acest video, pentru a vedea cum se face unul.

Faptul că trebuie să ai un cont de PayPal este valabil pentru majoritatea aplicațiilor despre care vorbesc aici, în acest articol. Asta pentru că majoritatea aplicațiilor dacă nu chiar toate nu pot plăti decât în PayPal.

În cazul în care vrei să câștigi bani cu această aplicație fă-ți cont AICI.

aici descarcă aplicația pentru Android

aici descarcă aplicația pentru iPhone

#3 Ipsos I-Say

Ipsos I-Say este o altă aplicație de tipul celor în care trebuie să răspunzi la sondaje de opinie. Răspunzând la cât mai multe sondaje de opinie faci cât mai mulți bani. Recompensa pentru chestionare poate varia. Depinde de lungimea și conplexitatea chestionarelor. Acest lucru se întâmplă de-altfel cam la majoritatea site-urilor sau aplicațiilor de genul.

Recompensa minimă pe care o poți retrage este de 2 EUR prin PayPal. Pentru asta trebuie să ai 340 puncte I-Say. Pentru a retrage 5 EUR trebuie să ai 850 puncte I-Say. Desigur, poți retrage mai multe astfel de vouchere dacă ai mai multe puncte I-Say.

Descarcă aplicația:

aici pentru Android

aici pentru iPhone

 

#4 Talk Online Panel

Este o altă aplicație cu care poți câștiga nu bani dar vouchere Emag, care sunt la fel de bune.

Pe Talk Online îți poți face cont AICI.

Aplicația o poți descărca:

aici pentru Android

aici pentru iPhone

Din categoria jocuri:

#5 Big Time

Cu această aplicație câștigi bani jucând diferite jocuri. Fie că sunt jocuri de dexteritate fie că sunt jocuri de logică toate sunt frumoase. Jucând jocuri aduni tickets. Aceste tickets le poți retrage într-un fel de seif sau le poți transforma în cenți. Trebuie să ai minim 10.000 de tickets pentru a-i transforma în 10 cenți. Uneori mai poți câștiga tickets printr-un fel de tombolă.

Un lucru foarte important: se acordă premii foarte mari prin trageri la sorți. La momentul la care scriu acest articol premiul este de 4000 EUR.

Tragerile la sorți se fac o dată la 48 de ore parcă, sau o dată la 24, cam așa. Cu fiecare zi premiile cresc câte un pic.

Sunt serioși cu banii și plătesc.

Dacă vrei să îți faci cont bagă acest cod pe aplicație PNI7N și câștigi 2500 tickets gratuit.

Aplicația:

descarcă aici pentru Android

descarcă aici pentru iPhone

Din categoria comucaționale

#6 WowApp

WowApp este o aplicație care te lasă să câștigi bani doar folosind-o. Pur și simplu trebuie doar să o ai pe telefon pentru a face puncte Wow. 100 de puncte Wow echivalează cu 1$.

Adițional mai poți opta pentru a-ți afișa știrile pe ecranul de blocare, poți juca jocuri, poți urmări videouri sau altele pentru a câștiga puncte Wow.

Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp îți poți face AICI. Funcționează doar pe bază de invitație. Adică nu îți poți face cont decât prin link de la alt utilizator, de exemplu cel pe care ți l-am oferit eu mai sus.

Aplicația o poți descărca:

aici pentru Android

aici pentru iPhone

Din categoria criptomonede

#7 Coinbase

Cu această aplicație poți câștiga bani învățând despre criptomonede. A nu se înțelege greșit că este o aplicație dedicată câștigării de bănuți. Nu. Oferă însă și posibilitatea de a câștiga criptomonede în valoare de o anumită sumă. Criptomonedele le câștigi participând la niște chestionare simple. Poți relua răspunsurile în cazul în care greșești de nenumărate ori. Criptomonedele le poți transforma în EUR. Aceștia îi poți retrage pe cardul tău bancar. Pentru a câștiga trebuie să intrii la secțiunea Learn and earn din aplicație.

Dacă vrei să-ți faci cont intră AICI.

 

 

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank