Sunt foarte multe website-uri şi aplicații care promit că te plătesc pentru anumite sarcini pe care le efectuezi precum completarea de sondaje de opinie. Multe dintre ele nu plătesc dar, sunt şi câteva serioase. Unul dintre cele care chiar plătesc este MOBROG.

Nu vei câştiga o sumă imensă dar poți investi bănuții în diverse chestii pe internet pentru a câştiga şi mai mult. Orice bogătaş a pornit de undeva. Banii câştigați din sondaje de opinie pe MOBROG pot fi fundația pentru viitoare ta afacere online (de exemplu blog).

Ca să retragi banii pe care i-ai câştigat îți trebuie un cont de PayPal. Dacă nu ştii cum să faci unul aici este un tutorial despre cum poți face un cont de PayPal în România.

Suma minimă pe care o poți retrage este de 5 euro. Eu am făcut această sumă într-un timp relativ scurt. Am cerut plata şi am primit-o repede, cam în jumătate de oră banii au intrat în contul de PayPal.

Iată care sunt paşii de urmat pentru a câştiga bani cu MOBROG:

#1 Te înregistrezi pe site

Dacă vrei să primeşti o invitație pe email pentru a te alătura MOBROG trimite-mi un email la iulianmindrila@gmail.com sau intră AICI și înregistrează-te!

#2 Confirmă înregistrarea

După ce te înregistrezi va trebui să confirmi înregistrarea. Nu-ți fă grji, e simplu.

#3 Aştepți să primeşti sondaje la care să răspunzi.

Vei fi notificat pe email când apar sondaje noi.

#4 Răspunzi la sondaje.

#5 Ceri plata după ce ai acumulat cel puțin 5 euro.

Suma de bani pentru fiecare sondaj poate varia de la un sondaj la altul şi este între 0,40 € şi 1,30€. Depinde de complexitatea şi durata sondajului. Sunt bani Ok față de alte site-uri care plătesc mult mai puțin.

Update:

Am scris un articol cu, atenție, 10 website-uri cu care poți câștiga bani completând sondaje de opinie. Nu unul ci 10. Intră pe acest link roșu să citești articolul și să vezi care sunt aceste website-uri.

Update 2: Fă-ți cont pe Daedalus, plătesc mai bine și sondajele la care te califici sunt mai dese. Fă-ți cont AICI.

Mai jos sunt screenuri cu banii retraşi în contul de PayPal şi cu aplicația:

blank

blank blank

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank