Mergeam dimineață să-mi cumpăr țigări de la magazinul din cartier. Mi-am cumpărat un pachet de țigări și o cafea.

În fața mea un nene bătrân dar cu vlagă în el, vorbea tare și răspicat ce vrea să cumpere. Am mai surprins persoane în etate trecute de 80 de ani cu o energie în ei de te cuprindea invidia. Unii chiar alergau și se vedea cu ochiul liber că sunt sprinteni și au o vioiciune de invidiat.

Noi ăștia crescuți cu gumă Orbit și cu Cola om mai apuca oare vârsta aia? Nu mai întreb dacă vom mai putea și alerga

Băgăm E-uri în noi și nu ne pasă. Organismele devin tot mai puțin imune și doar pe la țară se mai mănâncă eco.

Nu mai zic de ăștia mici care vin din urmă și care chiar mănâncă aproape tot nenatural.

Aseară am făcut o alergare de vreo doi Km și am băut ceva suc de mere preparat din merele din livada noastră, unde am plantat și eu și acum dă rod.

Azi dimineață am mai băut niște suc de mere la prima oră pe stomacul gol și m-am simțit plin de energie.

Se vede că mișcarea combinată cu mâncarea sănătoasă ajută organismul și îți dă o stare de bine. Rezultatele sunt rapide. Recomand o încercare, o cură de sucuri naturale, dar din alea făcute acasă la storcător sau la presă la țăran. Poți pune mere, morcovi, sfeclă, țelină, banane, portocale…cât mai vitaminizant. Și să faceți nițcaiva mișcare. O să vă simțiți super.

Mă bate gândul să-mi cumpăr un storcător de fructe de pe eMAG pentru că mi-au rămas mere și după ce se termină sucul pe care l-am făcut la presa industrială, aici local, o să am nevoie. Ne-au ieșit vreo peste 100 de litri dar consumat zilnic se va termina relativ repede.

Am pus ochii pe storcătorul ăsta. Cred că o să mi-l cumpăr chiar dacă prețul nu e chiar pe placul meu. Toată treaba e că am mere multe și trebuie să fac ceva cu ele. Anul acesta s-au făcut cu duiumul.

Voi beți sucuri naturale făcute de voi?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank