Mișcarea prinde bine, fie ea și pași făcuți sau scări urcate. Întărește cordul, pune în mișcare sistemul limfatic, și practicată în mod regulat crește imunitatea. Într-o vreme alergam regulat. Pur și simplu simțeam nevoia.

Acum am început doar să fac pași și cum mi-am achiziționat și o bicicletă mai fac mișcare și cu ea. Chiar când eram prin afară obișnuiam să alerg, mai ales prin Germania. Și nu eram singurul care alerga, vedeam și localnici.

La noi în zonele rurale dacă alergai acu ceva timp zicea lumea că ești dus cu pluta. Dacă mai aveai și pe cineva înainte în fața ta exista posibilitatea să fugă de tine zicând că ești zănatic.

O mare campioană de a noastră la alergare se antrena în satul ei pe ascuns, țin minte asta. Nu mai alerg. Poate o să reiau sportul. Îmi place la nebunie, mă pune în starea aia specială. E ca și cum aș decola când trec punctul meu fixat de finish. Uneori mă mai văd vecinii. Nu știu ce or fi spus sau spunând însă practicam viteze mari la finish și cu siguranță nu au rămas indiferenți și le-a provocat o impresie, fie ea pozitivă sau negativă.

Plănuiesc să încep iar alergările, măcar așa ușoare. Mă ajută. La alergare am folosit tipul acesta de adidași și îi am și acum. Sunt confortabili la alergat și au aderență bună.

Când lucram în MApN, apropo că azi e ziua Armatei, eram în lotul sportiv ieșind pe primul loc la un concurs intern. Întotdeauna provocările erau doar față de mine însumi, vroiam doar să întrec timpii, și nu pe cineva anume.

Voi alergați?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank