O să vin cu cea mai lungă serie pe care vreodată am scris-o despre cum să faci bani pe internet.

(În primul rând pentru a retrage banii pe care o să-i câștigi ai nevoie de un cont de PayPal. În cazul în care nu știi cum se poate face un cont de PayPal intră pe ACEST articol care îți arată pas cu pas cum se poate face unul).

Vreau să fie pentru oricine și pentru toată lumea care are acces măcar la un telefon mobil. Vor exista și metode simple dar și metode serioase. Toate fiind perfect legale.

Treaba nu e foarte complicată. Dar e mai greu decât pare. Dacă te-ai obosit să citești articolul acesta până aici înseamnă că totuși vrei. Vrei să faci bani pe internet. Și o să faci!

În acest prim articol o să vorbesc despre bani din sondaje de opinie.

Acum hai să vedem zece site-uri serioase care te plătesc pentru a completa sondaje de opinie online.

Update: pentru că îl consider cel mai bun site și cu recompensele cele mai mari, vi-l recomand pe ACESTA despre care am scris amănunțit în ACEST articol. Citiți neapărat articolul din ACEST link subliniat cu roșu, pentru că site-ul despre care vorbesc acolo te plătește cel mai bine.

#1 MOBROG

Este poate și cel mai cunoscut. După ce ai adunat suma minimă de 5 euro poți retrage banii. Aceștia intră în cont de obicei cam în jumătate de oră. Fă-ți cont dând click AICI pe Mobrog.

Update: Este important ca, chiar dacă nu te califici la unul sau două sondaje să încerci la următoarele. Acest lucru este valabil pentru toater site-urile despre care vorbesc în acest articol.

Dovada plății Mobrog:

#2 Daedalus Online

Este o platformă mai nouă. Totuși și ei plătesc iar recompensele pentru sondaje sunt ceva mai mari. Fă-ți cont dând clikc AICI pe Daedalus.

#3 iSay

Este platforma care oferă cele mai multe sondaje pe lună. Prin urmare poți câștiga cei mai mulți bani. Suma minimă pe care o poți retrage este de 2 Euro. Sumă care o faci relativ repede pentru că au multe invitații de a completa sondaje. Trebuie să faci minim 340 puncte pentru a-i transforma în 2 Euro.

Dovada plăți iSay:

#4 Viewpoint Panel

Este un alt site pe care poți completa sondaje de opinie și să primești în schimb bani. Sondajele aici vin mai rar. Totuși vin. Intră AICI să-ți faci cont pe Viewpoint Panel.

#5 Talk Online Panel

Dacă până acum am vorbit de sondaje care îți oferă bani pentru a completa, cu Talk Online Panel poți câștiga vouchere de cumpărături pentru Emag. Acestea sunt de 44 de RON și 88 RON. Nu trebuie decât să iei numărul voucherului câștigat și să-l introduci pe site-ul Emag în câmpul pentru vouchere. Astfel din valoare produsului se scade voloare voucherului. Sau valoarea voucherului poate acoperi complet valoare produsului dacă acesta se încadrează în sumă. Pentru a te înregistra pe Talk Online Panel fă clik AICI.

#6 MyVoice

Este un alt site care oferă plăți pentru a completa sondaje de opinie. Atunci când completezi profilul tău primești 1 Euro. După vei primi sondaje pentru completat și după ce le vei completa o sumă se va adăuga în cont. Când ai adunat 10 Euro poți valorifica banii. Pentru cont pe MyVoice trmite-mi un email pe adresa mea de email contact [at] iulianm.ro pentru a-ți trimite o invitație de înscriere. E gratuit.

#7 TGM Panel

Este un alt website care te plătește pentru a completa sondaje de opinie. Fă-ți cont pe TGM Panel AICI.

#8 Paid Viewpoint

Aici sondajele sunt mult mai scurte și durează mai puțin. Dacă vrei să-ți faci cont pe acest site fă click AICI.

#9 Surveytime

Acest site te plătește imediat, dar chiar imediat după ce ai terminat de completat sondajul. Fă-ți cont AICI.

#10 SurveySavvy

Cu SurveySavvy câștigi bani doar folosindu-ți browserul în mod obișnuit. E necesar să folosești în fiecare zi browserul. Poți înregistra în acest site mai multe dispozitive, ex. laptop, smartphone, tabletă. Vei primi câte 5 Euro pentru fiecare dispozitiv înregistrat (după 30 de zile). Pe SurveySavvy fă-ți cont dând click AICI.

UPDATE: Acest site nu acceptă România.

UPDATE2:

#10 LifePoints

Încearcă și LifePoints. Mi-e mi-au plătit.

BONUS

Al #11-lea site este JTN Panel.

Pe acest site am câștigat și 20 de EUR dintr-un singur sondaj. Dacă vrei o invitație pentru a te inscrie în JTN Panel lasă un comentariu sau scrie-mi te rog pe adresa mea de  mail: contact [at] iulianm.ro. cu specificația vreau invitație JTN Panel.

Acestea fiind spuse, am cam terminat cu acest articol. Desigur noi oportunuități se vor ivi în viitor. Așacă rămâi aproape! Mult succes!

UPDATE: Aici încă un articol cu încă 20 de site-uri în plus din care poți câștiga bani.

 AICI topul celor 5 site-uri de sondaje care plătesc cel mai bine

Castiga bani cu Daedalus