O să vin cu cea mai lungă serie pe care vreodată am scris-o despre cum să faci bani pe internet. Vreau să fie pentru oricine și pentru toată lumea care are acces măcar la un telefon mobil. Vor exista și metode simple dar și metode serioase. Toate fiind perfect legale.

Treaba nu e foarte complicată. Dar e mai greu decât pare. Dacă te-ai obosit să citești articolul acesta până aici înseamnă că totuși vrei. Vrei să faci bani pe internet. Și o să faci!

În acest prim articol o să vorbesc despre bani din sondaje de opinie.

Acum hai să vedem zece site-uri serioase care te plătesc pentru a completa sondaje de opinie online.

#1 MOBROG

Este poate și cel mai cunoscut. După ce ai adunat suma minimă de 5 euro poți retrage banii. Aceștia intră în cont de obicei cam în jumătate de oră. Fă-ți cont dând click AICI pe Mobrog.

#2 Daedalus Online

Este o platformă mai nouă. Totuși și ei plătesc iar recompensele pentru sondaje sunt ceva mai mari. Fă-ți cont dând clikc AICI pe Daedalus.

#3 I -Say

Este platforma care oferă cele mai multe sondaje pe lună. Prin urmare poți câștiga cei mai mulți bani. Suma minimă pe care o poți retrage este de 2 Euro. Sumă care o faci relativ repede pentru că au multe invitații de a completa sondaje. Trebuie să faci minim 340 puncte pentru a-i transforma în 2 Euro. Dacă vrei să-ți faci cont pe I-Say dă click  AICI.

#4 Viewpoint Panel

Este un alt site pe care poți completa sondaje de opinie și să primești în schimb bani. Sondajele aici vin mai rar. Totuși vin. Intră AICI să-ți faci cont pe Viewpoint Panel.

#5 Talk Online Panel

Dacă până acum am vorbit de sondaje care îți oferă bani pentru a completa, cu Talk Online Panel poți câștiga vouchere de cumpărături pentru Emag. Acestea sunt de 44 de RON și 88 RON. Nu trebuie decât să iei numărul voucherului câștigat și să-l introduci pe site-ul Emag în câmpul pentru vouchere. Astfel din valoare produsului se scade voloare voucherului. Sau valoarea voucherului poate acoperi complet valoare produsului dacă acesta se încadrează în sumă. Pentru a te înregistra pe Talk Online Panel fă clik AICI.

#6 MyVoice

Este un alt site care oferă plăți pentru a completa sondaje de opinie. Atunci când completezi profilul tău primești 1 Euro. După vei primi sondaje pentru completat și după ce le vei completa o sumă se va adăuga în cont. Când ai adunat 10 Euro poți valorifica banii. Pentru cont pe MyVoice dă click AICI.

#7 TGM Panel

Este un alt website care te plătește pentru a completa sondaje de opinie. Fă-ți cont pe TGM Panel AICI.

#8 Paid Viewpoint

Aici sondajele sunt mult mai scurte și durează mai puțin. Dacă vrei să-ți faci cont pe acest site fă click AICI.

#9 Surveytime

Acest site te plătește imediat după ce ai terminat de completat sondajul. Fă-ți cont AICI.

#10 SurveySavvy

Cu SurveySavvy câștigi bani doar folosindu-ți browserul în mod obișnuit. E necesar să folosești în fiecare zi browserul. Poți înregistra în acest site mai multe dispozitive, ex. laptop, smartphone, tabletă. Vei primi câte 5 Euro pentru fiecare dispozitiv înregistrat (după 30 de zile). Pe SurveySavvy fă-ți cont dând click AICI.