Probabil știți deja, dacă mă citiți de mult timp, că am obiceiul de a vă mai dezvălui site-uri de sondaje de opinie care te plătesc pentru a răspunde la chestionare. Acestea se pot referi la servicii, produse, ș.a.m.d.

Ei bine în această postare o să vorbesc despre cele patru care mi-au adus cei mai mulți bani, care sunt cele mai profitabile, care te plătesc cel mai bine și chiar te plătesc.

Să începem cu primul cel mai profitabil:

Daedalus Online

Pe Daedalus Online îți poți face cont AICI. Oferă premii în produse și recompensele în bani cele mai mari. Plătesc la timp. Despre Daedalus Online am scris AICI mai în detaliu.

I-Say

Și acest site oferă sondaje multe și bine remunerate. Pentru fiecare sondaj completat te plătește în puncte, pe care le poți transforma în bani. Pe I-Say poți să te înscrii AICI.

Mobrog

Acest site oferă sondaje mai puține însă o dată ce ai adunat suma necesară minimă de retragere, 5 EUR, plata se face mai repede, cam în jumătate de oră. Înscrie-te AICI pe Mobrog.

LifePoints

Oferă puncte pe care le poți transforma în bani. Plata minimă este de 5 EUR, sunt necesare 313 puncte pentru un voucher de 5 EUR prin PayPal. Poți să te înscrii AICI.

Pe final aș mai adăuga că ultimele trei au posibilitatea plății prin PayPal dintre care Mobrog doar prin PayPal. Este mai greu până începi să faci bani cu ele. După aceea îți va plăcea. Pentru că nu necesită cunoștințe avansate de IT, nu necesită să știi limbaje de programare ci doar simpla utilizare a unui smartphone sau laptop. Toată lumea poate face asta, până și un copil de clasa a III-a. Daor că site-urile nu permite decât adulților din câte știu.

Oricum, făcându-ți cont pe ele vei vedea mai bine ce și cum stă treaba și ce tipuri de recompense oferă.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank