Câștigarea de sume mari de bani online este un lucru la care mai toată lumea visează, iar acest vis nu este deloc imposibil de atins. Metoda cea mai simplă prin care poți face acest lucru este metoda sondajelor de opinie și care nu necesită cunoștințe avansate decât poate simpla utilizare a unui smartphone sau PC. Lucru la care toată lumea se pricepe. Cel puțin un smartphone ai. Poți să-ți începi cariera de respondent la sondaje de opinie chiar astăzi și să-ți construiești o ocupație part-time care să îți mărească veniturile.

Pentru a-ți începe călătoria în lumea respondenților la sondaje de opinie și a celor care trăiesc doar din asta sau fac un venit frumușel extra, trebuie să-ți alegi site-ul principal pe care te înscrii. Rămânând focusat pe un singur site care merită, nu vei face decât să-ți mărești venitul și să aduci un plus de valoare comunității. Și îți voi arăta mai jos pe care site trebuie să te înscrii cât și link-ul pe care te poți înscrie și avea o carieră profitabilă, plină de sens.

Părerea și răspunsurile tale contează și pot influența, într-un mod pozitiv, viitorul unor produse, servicii, reclame care de cele mai multe ori sunt esențiale, de prim rang, de prima mână. Și asta pentru că doar celor care le pasă într-adevăr de oameni sunt cei care solicită astfel de sondaje, care întreabă cum e mai bine, care solicită părerea, care cer feedback. Ești, prin urmare, o piesă importantă din comunitate, care poate influența viitorul. Și în afară de aceasta, ești și răsplătit.

Site-ul principal care conferă premiile și recompensele cele mai mari, sondajele care contează cel mai mult, cât și sondaje atrăgătoare din punct de vedere vizual, nu-l știu a fi altul, decât Daedalus Online. S-a creat o adevărată comunitate în jurul acestui site. Și acest lucru pentru că și-au dovedit seriozitatea, flexibilitate, empatia și munca asiduă pentru că atât respondenții cât și clienți lor să fie pe deplin mulțumiți.

Mai jos sunt 5 sfaturi pentru a construi o carieră de respondent profitabilă pe Daedalus Online:

Înscrie-te pe Daedalus Online

Înscrie-te AICI pe Daedalus Online cât mai repede, până pe data de 31 decembrie 2021 și ai șansa de a câștiga un premiu la alegere în valoare de maxim 2500 LEI. Premiile din care poți alege sunt:

• o trotinetă electrică;
• sau TV;
• sau PS5;
• sau smartwatch;
• sau sistem HomeCinema;
• sau 1 abonament la Regina Maria/1 an pentru trei persoane (familie).

Cum am spus, condiția de a participa la această tombolă este să te înscrii până la data de 31 decembrie 2021.

Poți, însă, să te înscrii oricând vei citi acest articol, pentru că tot vei avea beneficii. Unele precum un bonus la înscriere de 50 de puncte, dar și altele, pe care le vom descoperi mai jos.

De ce spun să te înscrii cât mai repede? Pentru că, în afară de faptul că oricum câștigi lunar recompense pentru participarea la sondaje de opinie, care sunt mari și binevenite, ai șansa de a câștiga 100 LEI lunar în plus. Aceasta dacă răspunzi la minim un sondaj pe lună. E păcat să pierzi timpul și astfel șansele. Cu cât completezi mai multe sondaje, cu atât șansele de a fi recompensat cu 100 LEI, cresc. Iată că, cu cât răspunzi la mai multe sondaje, cu atât câștigi mai mult.

Totodată, înscrierea este gratuită și nu doar atât, primești și un bonus de bun venit de 50 de puncte la înscriere, așa cum am mai spus în rândurile de mai sus. Și totul este adevărat și cât se poate de real. Pentru că eu însumi am câștigat cu Daedalus Online bani. Atunci când mă așteptam mai puțin, am primit notificare pe aplicația băncii pe care o folosesc că banii de la Daedalus Online mi-au intrat în cont și mare mi-a fost bucuria.

Fii perseverent

Răspunde la toate invitațiile de a participa la sondajele de opinie de la Daedalus Online care sunt trimise pe email. În cazul în care deții un smartphone, îți recomand să activezi notificările la aplicația de email pe care o folosești, în așa fel încât, să vezi/auzi imediat când cei de la Daedalus Online trimit o nouă invitație.

Dacă nu ai o astfel de aplicație, verifică email-ul de pe PC cât mai des.

În cazul în care, să spunem că nu te califici la vreun sondaj, nu e nicio problemă, încearcă următorul. Nu trebuie să fii dezamăgit dacă nu te califici la un sondaj, pentru că unele sondaje sunt pentru anumite grupuri sociale și nu este vina ta că nu te califici. Tot ce trebuie să faci este să încerci următorul sondaj.

Chiar dacă nu te califici, tot vei primi 20 de puncte pentru faptul că ai încercat. Ceea ce este o recompensă mare față de unele site-uri care îți oferă atât doar pentru a răspunde.

Din experiența proprie, îți spun că, totuși, te vei califica la cele mai multe. Astfel îți vei mări șansele de a câștiga cât mai mult.

Fii cât mai activ

Pentru cei care sunt deja înscriși și în 2020 au avut o rată de răspuns la sondaje de peste 50%, primesc 10% plată în plus pentru banii pe care îi au de primit. Adică, de fiecare dată când vor solicita conversia punctelor în bani în anul 2021, li se va adăuga bonusul de 10% peste suma pe care trebuie să o primească pe baza punctelor.

Acest lucru înseamnă că cei care au fost cât mai activi pe Daedalus Online, le-a fost recompensat efortul. Și nu doar atât, participă automat și la tombola care se desfășoară de două ori pe an și la care pot câștiga un lingou de aur cu greutatea de 5 g. Doar această recompensă valorează la momentul când scriu acest articol, 1225 LEI. Și, iată că recompensele pot depăși 3000 LEI. Mai mult decât atât, poți primi mai multe puncte recomandând website-ul Daedalus Online prietenilor, atunci când aceste campanii sunt deschise.

Faptul că ești cât mai activ pe Daedalus Online și răspunzi la toate invitațiile de a completa sondaje de opinie sau la cât poți tu de multe, efortul îți va fi, în mod negreșit, răsplătit. Aceasta într-o formă sau alta, prin puncte pe care le poți transforma în bani, prin alimentări de cont sau alte recompense materiale.

Dacă vrei să afli mai multe despre concursuri, poți vizita această pagină.

Dacă vrei să afli mai multe despre concursul lunar, intră aici.

Fii onest și spontan

Nu trebuie să te gândești prea mult când răspunzi la sondaje pentru că de obicei răspunsurile spontane sunt cele mai bune. Și trebuie să fii onest. Nu răspunde cu ceea ce ți-ar plăcea ție să fii, dacă un asemenea sondaj presupune întrebări de genul, ci cu ceea ce ești. Este foarte important acest lucru pentru că, numai și numai așa, poți crea valoare. Numai și numai așa, poți și contribui într-un mod cât se poate de corect. Și astfel, aduci beneficii celor care te plătesc și companiilor care plătesc pentru astfel de sondaje. Să nu uităm, totuși, că banii nu se câștigă ușor și este important să fii corect pentru cei care te plătesc.

Descarcă aplicația

Firește că nu toată lumea are un laptop la purtător, nu toată lumea are un laptop și nu toți sunt la birou când apar sondaje noi. Este simplu și mult mai simplu ca atunci când te afli în tramvai, în stație la autobuz sau metrou, să butonezi și să răspunzi la sondaje de pe un smartphone sau o tabletă. Pentru asta, cei de la Daedalus Online au găsit o soluție – o aplicație de pe care poți răspunde la sondaje, oricând și oriunde te-ai afla. Nu trebuie decât să beneficiezi de o conexiune la internet pe dispozitivul tău. Ceea ce, mai toată lumea are.

Dacă vrei să descarci aplicațiile Daedalus Online de pe Google Play, poți da click pe link-ul de mai jos:

Download Daedalus Online App

Cum ești plătit?

Ești plătit în prima jumătate a fiecărei luni, într-un cont bancar deschis în lei. Poți face o cerere de retragere atunci când acumulezi minimum 1000 de puncte, care sunt echivalentul a 10 EUR. Această cerere trebuie să o faci până la sfârșitul lunii pentru a primi banii în luna următoare. De-asemenea, trebuie să completezi în panel datele care ți se cer (nume, prenume, IBAN-ul, numele băncii, etc).

Ce ar mai fi de spus despre Daedalus Online

Este un website serios care chiar te plătește.

Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus Online, fă-ți AICI.

Ce ar mai fi de spus despre acest website? Am mai scris în trecut despre Daedalus Online, dar era la modul comun, adică vorbeam despre mai multe website-uri la un loc. De data aceasta, însă, o să vorbesc strict despre Daedalus Online.

Ce aduce în plus Daedalus Online față de alte website-uri de sondaje de opinie?

În primul rând, remunerația per sondaj este mult mai mare față de alte website-uri. De exemplu, poți primi și 150 de puncte per sondaj, asta înseamnă 1.5 EUR. Dacă știți voi un site care mai plătește 1.5 EUR per sondaj, vă rog să-mi spuneți și mie.

Firește că sunt și sondaje mai scurte pe acest site. Acestea sunt remunerate cu 100 de puncte, 125 sau alte sume, față de alte website-uri, însă, plătește cel mai bine.

În afară de asta, de ce este Daedalus Online site-ul meu preferat? Pentru că plătesc la o dată stabilită, iar banii îți intră automat pe card.

Dacă vrei și tu să câștigi bani prin Daedalus Online, să-ți exprimi părerea, să contribui cu păreri și idei pertinente, te invit să-ți faci cont AICI. Și, garantat, te vei bucura de o sumă frumușică lunar, dacă te ții de treabă și răspunzi la cât mai multe sondaje. Lucru care, de-altminteri, nu este foarte greu.

Sper să-ți fi făcut sau să-ți faci cont pe acest site pentru că chiar merită, iar eu m-aș simți împlinit. Scopul principal al blogului meu fiind cel de a ajuta și învăța oamenii să câștige din muncă online.

Dacă ai întrebări legate de acest site, despre cum te poți înscrie sau alte întrebări despre cum poți câștiga cu Daedalus Online, te rog nu ezita să-mi scrii la contact [at] iulianm.ro sau să-mi lași în comentariu și în cel mai scurt timp posibil eu îți voi răspunde.

Și încă o dată, nu uita să te înscrii AICI! Sigur merită!

Update: nu mai sunt valabile: PS5 si abonamentul Regina Maria.

Iată mai jos două screen-uri cu dovada de plată încasată de la Daedalus Online:

 

blank

 

 

 

 

blank

 

 

blank

 

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank