Sunt niște batoane proteice de calitate. Proteina principală și în conținutul cel mai mare este de soia. Ceea ce înseamnă că este potrivită și pentru vegani. Iar proteina secundară din aceste batoane sunt de zer. Ceea ce este iarăși potrivită pentru vegani.

Iată și review-ul pe care l-am lăsat pe Emag:

„Sunt niste batoane proteice foarte bune. In sensul ca au un continut mare de proteine de calitate. Sunt tari, nu le poti musca daca ai dantura pusa. Poate doar sa sa le rupi si sa le tii in gura pana se inmoaie apoi sa le mesteci. In rest sunt foarte de calitate, iar firma Redis este o firma romaneasca cu traditie.”

Și într-adevăr sunt niște batoane proteice de calitate. Firma Redis fiind o firmă cu tradiție în ceea ce privește suplimentele nutritive. O știu de când eram doar un copil.

Nu recomand însă folosirea acestor batoane pe termen lung. De ce? te întrebi poate…Pentru că pur și simplu proteinele din soia cresc nivelul de estrogen, un hormon feminin echivalent hormonului masculin testosteron. Ceea ce înseamnă că nu vei mai avea aceeași forță și vei avea mai multă…hai să-i zic feminitate în tine. Or pe noi ne interesează creșterea forței și masei musculare. Totuși, în cantintăți mici, chiar și corpul unui bărbat produce estrogen, la fel cum în cantități mici chiar și corpul unei femei produce testosteron.

Ce este peste limitele medicale este dereglare hormonală. Și nu neste bine.

Dacă vrei să te suplimentezi cu suplimente nutritive ce conțin proteine din carne o să revin probabil cu un articol dedicat .

Până una alta, dacă mergi la sală, dacă faci mișcare, sport, cu bicicleta sau alt gen de efort fizic sau intelectual ai nevoie de proteine. Pe acestea le poți lua din Protein R. Le poți comanda AICI. Eu deja am făcut-o. Am comandat 12 batoane.

Vezi video-ul de mai jos:


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank