Știm cu toții de Emag de Flanco și alte magazine online de produse electronice sau de haine. Partea proastă este că după ce au ajuns la un anumit nivel, mare, nu mai au grijă de clienți cum se cuvine.

Așa că noi magazine online, cu design plăcut și prețuri bune apar pe piață, gen Geekmall. Așa, ca să acopere vidul acesta de produse ieftine și servicii de calitate, mai ales de a fi atent cu clienții.

Nu suntem tratați ca angajați ci ca și clienți. Pentru că unele dintre marile magazine online, nu dau nume, te tratează ca pe angajații lor. Adică tu dacă te hotărăști să cumperi ceva de la ei sau prin intermediul lor, și ceri suport telefonic, au aroganța aia în glas de șefi, patroni, etc.

În timp ce magazinele mici sunt interesate să-și facă un nume și să crească. Așa că mai bine cumperi de prin magazine online mai mici precum Geekmall, care uneori sunt și mai serioase, și mai interesate să vândă și chiar cu prețuri mai mici. Prețuri care nu variază de la o zi la alta cu sume mari. De exemplu cum am pățit eu cu Emag, cu un palton, când am comandat un produs de 159 de lei care după cinci zile se făcuse 289 de lei. Ceea ce nu este acceptabil. Și nu denotă decât faptul că sunt avide de câștig și mai puțini interesați de a ajuta lumea.

Când spun ajuta lumea, mă refer aici la a oferi un produs contracost. Produs pentru care plătim, dar ei ca magazin online ne oferă posibilitatea să cumpărăm, prin intermediul site-ului lor. Și prin aceasta își câștigă o pâine.

Ori în ziua de astăzi prea multe magazine online și prea multe afaceri nu se mai concentrează pe ce are nevoie fiecare individ în parte, sau un grup de indivizi, ci se concentrează doar pe a vinde mai mult. Și dacă se poate mai scump.

Așa că haideți mai bine să o lăsăm mai moale cu magazinele mari. Și să vedem și ce este și cu cele nou apărute. Unele sunt chiar Ok. În sensul în care au prețuri bune, și livrare rapidă.

Și mai important fără fițe.

Nu mai putem să ne lăsăm prostiți așa pe față de către magazine mari ca Emag, care de la un produs de 159 de lei de la DeFacto ajung în cinci zile la 289 de lei. Asta este deja jecmăneală și prosteală pe față. Se gândeau oare că nimeni nu observă?

Ei bine, au observat. Cel puțin eu am observat. Și nu poți argumenta în niciun fel această creștere mare bruscă, această alba-neagra, cum ar spune unii.

Cel mai bine este să compari prețurile. Iar tu dacă ai pus un produs la anumit preț, nu prea ai cum justifica această creștere mare. Deși poți spune că e din alt lot, sau etc. Este același produs și este prea mare creșterea. Sper că aude cine trebuie.

În altă ordine de idei. Acest magazin pare Ok și cu prețuri rezonabile. Ba chiar am găsit mașina aceasta de bărbierit care m-ar putea interesa și mi-ar putea fi de folos. V-o recomand și vouă. O puteți comanda AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank