Profitshare este doar una dintre platformele de marketing afiliat. Mai există nenumărate, atât pe intern cât și pe extern. Întrebarea firească este: cum câștig bani din marketing afiliat? De exemplu prin Profitshare? Răspunsul este simplu. Promovând produse de pe site-uri ca eMAG sau alte site-uri. Dacă vrei să câștigi și tu sume frumușele începe cu primul pas…înscrie-te și tu AICI pe Profitshare.

Întrebarea care poate urma este cum? Răspunsul este la fel de simplu: creînd link-uri personalizate prin uneltele disponibile pe platforme și promovându-le, link-uri ce duc spre produse sau servicii.

De obicei unealta este un simplu câmp în care lași link-ul produsului original apoi dai click pe un buton. Îți va apărea un link pe care poți să-l distribui și de pe urma căruia câștigi bani. Fie că tu câștigi un comision de și 2 sau 5% tot sunt niște bani. Iar în timp se adună.

În afară de aceasta mai sunt campanii de leaduri. Adică nu promovezi un produs, un bun fizic, ci aduci un client spre un serviciu. Și atunci beneficiile sunt mult mai mari. Spre exemplu eu obișnuiam să promovez Viva Credit. Un IFN care acorda împrumuturi cu dobândă 0 în prima lună. Și am avut clienți care și-au împrumutat bani fiind direcționați de mine. Aceasta se numește o campanie de leaduri. Adică tu conduci un client către un serviciu. Pentru acest lucru ești răsplătit.

Cea mai convenabilă campanie de până acum am avut-o cu Daedalus Online. Un website de sondaje de opinie care plătește clienții pentru completarea de sondaje de opinie și oferă 2.50 lei per lead. Or în ultima vreme am avut aproape zilnic câte unul sau doi.

Beneficiul celui care dă click pe link este că a descoperit un serviciu sau produs care de care are nevoie sau care îi rezolvă o problemă. Beneficiul celui care dă click pe link-ul de la Profitshare este că a găsit o metodă de a face bani, un serviciu care îi poate aduce venituri. Munca mea și pentru ce sunt răsplătit: îl informez și îi explic care sunt cerințele, etc. Îl învăț cum să câștige.

Așa că dacă vrei să promovezi o campanie, un produs, sau un serviciu, de exemplu împrumuturi fără dobândă în prima lună, apelează la Profitshare. Oferă plata, dacă optezi pentru aceasta, la 5 a fiecărei luni. Dacă nu dorești plata recurentă poți opta pentru plată când se adună o oarecare sumă dar nu mai mică de 100 RON. Beneficiul Profishare este faptul că impozitul se reține la sursă.

Pentru genul acesta de câștiguri nu trebuie să ai firmă sau să depui declarație la ANAF. Cineva mi-a spus că pentru câștiguri repetate s-ar putea să fie nevoie. Dar până la urmă merită.

Mai sunt și alte site-uri românești de marketinf afiliat, precum 2Performant. Și alea sunt bune. Aceasta ca să nu mai vorbim de Shareasale sau Amazon pe extern. Pentru care este necesar să ai un număr mai mare de vizitatori pe site. Dar cu timpul se poate.

Hai să extragem zic eu ideea principală din acest articol…îți faci cont pe Profitshare AICI și începe să promovezi produse sau servicii pentru acâștiga bani.

Cum faci? Găsești un produs care e la mare căutare pe eMAG de exemplu. Intrii pe pagina produsului. Copii link-ul din toolbar și îl inserezi în platforma Profitshare destinată transformării link-urilor. Iei link-ul transformat și îl promovezi. Vei obține un comision între doi și cinci la sută pentru fiecare vânzare efectuată prin link-ul tău. Sau poate chiar mai mare. Mai ales dacă este lead.

Întrebarea este…unde să pun link-ul din care să câștig? Răspunsul este simplu. Pe profilul tău de Facebook. Pe blogul tău. Pe pagina ta. Pe contul tău de Twitter, etc. Dar reține, trebuie să fie ale tale.

De exemplu dacă ești farmaceut și dacă ai un anumit numă de prieteni pe profilul tău, 5000 chiar să spunem, poți promova un medicament naturist. De exemplu Detrical. Și atunci este aproape imposibil ca măcar unul să nu dea click și să nu meargă pe recomandarea ta dacă este bine făcută. Ți-am dat mură în gură.

Sau dacă ești nișat pe altceva, gen produse pentru sportivi, poți promova produsul respectiv pe profilul tău de Facebook. Sau pe pagina ta. Sau pe blogul tău. Asta presupune să ai un minim de credibilitate. Acest lucru se obține în timp, și cred că deja o mare parte dintre voi aveți o anumită experiență pe un domeniu. Sau sunteți pasionați de vreo nișă. Atunci promovezi aia.

Dar, căci există totuși un dar, cel mai eficient este să promovezi produse care sunt la căutare în momentul respectiv. De exemplu măști de protecție când se caută măști. Mai ales dacă ai găsit și ceva ieftin și e și bun, pe încercate, succesul e garantat.

Obții sigur măcar câteva comisioane. Mai poți recomanda și produse care chiar sunt excelente și indispensabile în casa fiecărui om și de care cititorul tău poate nu a auzit până atunci. Însă are nevoie și probabil la un momentdat tot o va face, tot v-a cumpăra produsul respectiv. Așa că de ce să nu-i recomanzi tu unul bun dacă știi? Iar pentru acest lucru să primești un comision, de la Profitshare…?

Ideal ar fi să și știi ce recomanzi. Recomandă doar produse în care crezi și care crezi că merită cumpărate. Poți și este indicat să le și testezi și să-ți spui o părere sinceră. Adică ce e bun și ce e rău la produsul respectiv.

De-asemeanea trebuie să-ți cunoști cât de cât publicul și să știi ce caută, pentru știi ce să le oferi. Dacă mai ai întrebări legate de marketingul afiliat îți stau la dispoziție prin comentarii sau poți să-mi trimiți un mesaj la rubrica de contact AICI. Nu o să curgă sânge să-mi rup un minut din timpul meu să-ți răspund.

Și nu uita, tot ceea ce fac este pentru ca să ajungeți să câștigați minim 3000 lei pe lună, net, de pe un laptop și o conexiune la internet. Așa că vă rog țineți o evidență a câștigurilor, și m-aș bucura mult să aud de primul meu cititor care a reușit integral să obțină un venit de minim 3000 lei pe lună, muncind de la laptop.

Când se va întâmpla acest lucru, și se va întâmpla cu siguranță, vreau să-mi scrieți un mesaj (email) sau comentariu, cu numele vostru și să mă informați că ați reușit să câștigați 3000 lei pe lună, prestând muncă online. Și în urma eforturilor mele. Așa m-aș simții și eu răsplătit.

Mi-ar plăcea să faceți acest lucru toți care mă citiți și reușiți și să ținem legătura. Să fim o gașcă cum ar veni, un grup, care să ne ajutăm unul pe altul și să fim uniți.

Citește și acest articol despre cum să faci bani online.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank