Trebuie prima dată să accesezi site-ul AICI pe acest link roșu. Ți se va deschide pagina web a site-ului. Cam așa cum vă va apărea mai jos. Apoi să dai click pe butonul de înregistrare.

Unde arată săgeata roșie.

blank

După ce ai dat click îți va apărea o pagină în care trebuie să completezi date personale. La fel ca în imaginile de mai jos. Pentru că pagina este mai lungă am făcut mai multe printscreenuri, pentru a putea vedea mai bine.

blank

blank

 

blank

blank

După ce ați completat toate câmpurile cu date cât mai exact cu putință, bifați căsuța pentru Termeni și condiții încercuită și arătată precum și dați click pe butonul continuă. Privește la imaginea următoare:

blank

Va trebui să completați toate câmpurile în care se cere numele, adresa de email, vârsta, veniturile dumneavoastră sau ale gospodăriei. Dacă locuiți singur le puneți pe ale Dv. Vedeți cam pe unde se încadrează aceste venituri și puneți suma cea mai apropiată.

După ce ați apăsat pe butonul continuă ve-ți primi un link pe mail de la Daedalus Online pe care trebuie să dați click pentru a vă activa contul.

Așteptați apoi să primiți invitații la sondaje.

Voi reveni și cu un video, mult mai explicativ, din care puteți învăța mai ușor, pas cu pas. În cazul în care nu ve-ți putea ține pasul, puneți pe pauză, efectuați operațiunea pe care vo arăt că este de făcut, apoi treceți la următoare.

Iată și videoul mai jos


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank