În articolul anterior vă mai enumeram câteva site-uri din care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Cele două articole precedente sunt acestea:

Unu

Doi

Recomand să le citiți pentru că sunt cele mai importante și cu ele puteți câștiga până la 750 de lei.

Așadar să continuăm cu următoarele site-uri. Următoarele recomandări de site-uri din care poți câștiga bani răspunzând la sondaje:

#9 Inovel

Inovel este un site relativ nou apărut pe piață care îți oferă posibilitatea de câștiguri din sondaje iar tu oferi serviciile tale răspunzând la întrebări. Încă nu am reușit să strâng suma minimă de retragere de 100 de lei. Din câte am văzut banii îi poți retrage și prin poșta română cumva, cred că printr-un voucher. Nu știu exact cum. Cu acest site să spunem că poți câștiga cam 50 de lei pe lună. Și iată că până acum ai un venit de 800 de lei dacă ești consecvent și răspunzi la toate invitațiile de sondaje de opinie pe care ți le-am recomandat până acum. 800 de lei cu aproximație. Uneori poate fi mai puțin, mai ales la început, alteori mai mult.

Îți poți face cont pe Inovel AICI.

#10 Exprim

Un alt website este Exprim. Acesta este un Website care te răsplătește în vouchere Emag în principal, vouchere de până la 100 de lei. Așadar merită. Se poate face până la un voucher pe lună deci până la 100 de lei pe lună.

Și iată că așa ai ajuns la suma de 900 de lei pe care îi poți câștiga în bani sau vouchere.

Dacă vrei să-ți faci cont pe exprim.ro o poți face AICI.

#11 Paid Viewpoint

Și cu acest website poți câștiga până la 50 de lei lunar însă în dolari, pentru că este un site american. Durează ceva până începi să câștigi acești bani însă, cu perseverență se poate să faci acești bani lunar. Fă-ți cont pe acest site AICI.

#12 Get Paid To

Un alt website din străinătate ar mai fi Get Paid To. Este atât un website prin care poți răspunde la sondaje de opinie cât și un website unde poți câștiga bani efectuând anumite task-uri, precum vizionarea de filmulețe…reclame, etc.

Dacă vrei să-ți faci cont pe acest site o poți face AICI. Poți câștiga și cu acest site în medie cam 50 de lei lunar, echivalentul lor în lei mai bine-spus, pentru că plata se face în dolari sau euro. Suma poate fi mai mare sau mai mică. Însă cu timpul poți face acești bani dacă te ocupi.

Și iată că până acum avem 1000 de lei, bani pe care îi poți câștiga lunar doar cu un laptop și o conexiune la net, răspunzând la sondaje de opinie. Aceștia pot fi mai mulți sau mai puțini, în funcție cam de cât de mult te ocupi și de frecvența sondajelor, adică frecvența cu care ți se dă de muncă. Eu am făcut o medie…cu aproximație. Cert este că se poate. Se pot câștiga dacă insiști, adică chiar dacă la un sondaj sau două nu te califici să răspunzi la următoarele invitații.

Urmează ca într-un articol viitor să continui cu alte website-uri din care poți câștiga bani. Fie că sunt în euro, dolari sau lei, tot bani sunt. Urmăriți-mă!

AICI pe acest link articolul cu numărul IV.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank