Tot ce ai nevoie este un laptop și o conexiune la internet plus un cont AICI PE MARKET AGENT. Banii câștigați în urma răspunderii la sondajele de opinie îi poți retrage în PayPal. Despre PayPal, ce este și cum se poate face un cont am vorbit aici.

Din PayPal îi poți retrage pe cardul tău bancar. Iar de acolo poți merge la ATM-ul băncii să scoți scuma și să cumperi ce vrei cu ei.

Din nou:

#1 Ai nevoie de un Laptop. Ți-l recomand pe acesta care nu este nici prea scump și nici prea ieftin pentru a fi de proastă calitate.

#2 Un smartphone presupun că tot ai. Dacă nu îți recomand acest ONE Plus. Este formidabil și o să te împrietenești repede cu el. În primul rând este necesar atunci când vrei ca să-ți verifici contul de email să vezi dacă mai ai și altele în așteptare.

Uite, eu spre exemplu, am de completat sondaje pe care le-am amânat pentru a-mi scrie articolul de astăzi pentru voi.

Însă o să le completez mai târziu dacă or mai fi viabile.

Ideea principală este să ai aplicația gmail și să răspunzi cât mai repede invitațiilor de participa la sondaje,

Cu cât mai multe sondaje completate, cu atât mai mulți bani. Bani care îți vin prin vouchere PayPal care le poți scoate prin bancă sau îi poți chetui direct.

Pe Market Agent suma este de 10 EUR. Firește că aceasta se adună în timp după mai multe completări de sondaje. La unele poți fii acceptat la altele nu. Nu este vina ta. Este vorba despre pur și simplul grupul țintă pe care ei se focalizează.

De aceea spun, stai geană pe emailuri și cum a-ți primit unul care te invită la sondaje de opinie, călare pe el!

Este păcat să nu profiți de aceste oportunități și în același timp să oferi și o părefre pertinentă asupra a ceea ce ai fost interogat,

Așa că face-ți-vă cont pe MARKET AGENT, ȘI RĂSPUNDEȚI ACOLO LA ÎNTREBĂRI, ÎN RITMUL VOSTRU. Nimeni nu vă grăbește. Plata va veni și ea la aprox 2 săpt după ce ați acumulat minim 10 EUR.

Încă nu am apucat să scot plata de pe Market Agent, s=dar știu că sunt serioși cu banii și plătesc.

Așa că niciodată nu-ți strică un ban în plus. Mai ales 10 EUR.

Fă-ți cont acum AICI PE ACESST LINK SUBLINIAT ȘI PRIMEȘTI BONUS DE BUN VENIT 0.50 Puncte.

Este posibil ca suma respectivă de 10 EUR să se adune în timp. Însă este o sumă câștigată legal, și în afară de asta este una dintre alte 10 site-uri disponibile de pe care poți câștigqa bani prin sondaje de opinie.

Dacă ai întrebări sau nedumeriri nu ezita să mă contactezi la rubrica contact. Succes!