Pentru a începe orice tip de afacere nu trebuie să calculezi foarte mult și totul pentru a începe. Stând foarte mult să analizezi și să gândești poți să nu o mai începi niciodată.

Așa că dacă tu crezi că o ocupație ar fi bună pentru tine, începe. Fie că vrei să fii comerciant, să te ocupi de vânzarea tot felul de bunuri, fie că vrei să devii frizer, mecanic, să ai o firmă de transporturi, doar începe de undeva. Fă primul pas.

Apoi totul va veni de la sine. În antreprenoriat așa funcționează treburile în orice fel de antreprenoriat. Și nu uita că viitorul constă în afacerile mici și în companiile mici, cele de tip one-man-show.

Așa că dacă vrei să începi să fii manichiuristă, sau orice vrei să ai orice altă ocupație, începe prin a face manichiura cuiva, chiar și gratuit, sau chiar ție însăți.

În felul acesta vei fi început, sau dacă ai făcut deja asta înseamnă că ai început deja, și trebuie să continui. Altfel se va spune despre tine că nu te ții de treabă.

Orice început este frumos, sau mă rog…majoritatea. Vei avea și perioade grele în afacerea ta, perioade înnourate, când poate să-ți fie foarte greu. Important este să nu părăsești afacerea, ci să continui să faci ceea ce faci, să te ocupi cu ceea cu ce te ocupi, chiar dacă îți este greu.

Există momente și momente în perioadele personale și profesionale ale unui om. Din acest motiv este bine să mergi înainte. Noi aproape toți suntem antreprenori, deși nu realizăm încă. Aproape toți avem o afacere. Majoritatea adulților am câștigat cel puțin câțiva lei din ceva până acum. Cu aceea trebuie să continuă.

Sau în cazul în care tu crezi că vrei să faci altceva, pentru că este firesc ca să evoluezi și să te adaptezi, noilor timpuri, trendurilor, poți modifica, însă important este să mergi înainte chiar dacă nimeni nu te încurajează, chiar dacă toți îți stau împotrivă.

Vă spun o poveste…era o dată de mult, în ținutul broaștelor, un om care pusese pariu că nicio broască nu se va putea cățăra pe un par lung de 10 metrii până la vârf. Sau adunat toate broaștele și au început să se cațere. Cum se urca o broască pe par toate celelalte îi strigau …vei cădea!…nu vei reuși! Și astfel toate broaștele la un momentdat cădeau de pe par, nereușind să ajungă până în vârf. O broască însă se tot cățăra, toți îi strigau că va cădea, că nu va reuși deoarece este doar o broască și nu poate, începuse să arunce cu pietre în ea, să o înjure, însă broasca respectivă încet încet ajunsese în vârf. Când s-a coborât de acolo, s-a aflat că broasca era surdă și nu auzea nimic. Tot astfel și noi dacă plecăm urechea la răutățile lumii, nu vom putea reuși niciodată și aduce sarcinile la bun sfârșit, pentru că unii oameni nu se bucură de reușita ta, ci dimpotrivă..

Orice afacere trebuie începută de undeva, și cel mai bine este să începi de jos, de cât mai jos, cu primul ban câștigat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.