Există multe metode de a face bani pe net și multe articole scrise despre cum să faci bani. Din păcate cele mai multe nu răspund nevoilor imediate. Iată mai jos câteva site-uri cu care poți face bani în perioade scurte de timp.

#1

Primul site este Daedalus Online. Poate fi folosit fără cunoștințe avansate de calculator. Nu trebuie decât să știi să folosești un telefon. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la sondaje de opinie pentru a începe să câștigi. Ai nevoie de un card bancar pentru a putea retrage câștigurile pe el. Ultima oară mi-au intrat în cont 85 de LEI.  Câștigurile îți intră în cont în jurul date de 15 a fiecărei luni. Trebuie să ai cel puți 10 EUR câștiguri acumulate pentru a putea da cerere de retragere a banilor.

Chiar dacă suma câștigată ți șe afișează în EUR pe site poți introduce la date și un cont (IBAN) în LEI pentru că suma se convertește automat în LEI. Și iarăși este important să nu uiți să dai cerere de retragere după ce ai acumulat 10 EUR. Asta în fiecare lună.

Și iată că mai ai și de pe acest site o sursă de venit, lucrând confortabil de acasă. Chiar și de pe telefon.

#2

Al doilea site este Timebucks. Pe acest site poți câștiga bani și răspunzând la sondaje de opinie dar și efectuând diverse task-uri. Plățile se fac săptămânal și automat. Pentru a primi plata trebuie mai întâi să-ți verifici profilul cu o poză în care ești tu ținând în mână o hârtie pe care scrie TimeBucks. Poza trebuie să fie clară. Dacă vrei să câștigi și tu înscrie-te AICI și începe să faci bani.

#3

MOBROG este alt site de sondaje de opinie care te plătește pentru a răspunde la sondaje de opinie. Trebuie să ai un cont de PayPal pentru a putea retrage banii în el. Din contul de PayPal îi poți retrage pe un card atașat contului bancar. Este un site serios care te plătește.

La fel defapt ca și cele despre care vorbeam mai sus, plata este sigură, și nu se pune problemă dacă primești banii câștigați sau nu. Trebuie să ai cel puțin 5 EUR suma de retas pentru a putea retrage banii. Apoi, după ce ai adunat 5 EUR poți să îi retragi în contul de PayPal.

Banii îți vor intra în mai puțin de jumătate de oră. Din contul de PayPal îi poți retrage pe cardul tău. Sunt zile în care sunt sondaje de răspuns, adică în care ai de lucru în altele poate nu. Important este să răspunzi la cele la care primești invitație de a răspunde pe email. În timp se adună și suma de 5 EUR. Eu am vreo 10 retrageri până acum. Dar asta în timp. Poți să-ți faci cont AICI pe MOBROG.

#4

Wow App este un site și în același timp o aplicație cu care poți face bani doar deținând-o pe smartphone-ul tău. Alternativ mai poți citi știrile, juca jocuri, urmări reclame.

Pentru toate acestea vei fi plătit. Mai nou au introdus și o plată zilnică. Nu se câștigă foarte mult dar ținând cont de faptul că nu-ți consumă timp prea mult o poți încerca.

Când ai adunat o anumită sumă, care trebuie să fie mai mare decât comisionul perceput pentru retragere (1 EUR parcă) poți da cerere de retragere. Banii intră în câteva zile în contul tău de PayPal.

Trebuie să introduci acolo și adresa ta de email asociată contului de PayPal. În cazul în care nu ai unul vizualizează acest video pentru a vedea cum se poate face un cont de PayPal.

Pe Wow App te poți înscrie doar pe bază de invitație, așa că dacă vrei o invitație pe WowApp intră AICI.

#5

Remotask este un website care îți oferă mai mult de lucru. Aici trebuie să te concentrezi ceva mai mult și trebuie să cunoști limba engleză. Ți se oferă câteva sarcini pe care trebuie să le rezolvi.

Ele pot fi de exemplu categorisirea de obiecte sau alt gen de task-uri. În principal sunt task-uri ce necesită logică și abilitatea de a mânui mouse-ul. Dar mai bine intră tu AICI și fă-ți cont pe Remotask. Primești și 10 $ la înscriere gratuit.

Acestea sunt site-urile pe care vi le recomand. Mai sunt și alte site-uri și aplicații despre care am scris în articolele de mai jos:

10 site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc!

3 aplicații testate care te plătesc

De-asemeni poți vedea și categoria MUNCĂ LA DOMICILIU pentru mai multe metode.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank