TGM Panel este un alt website care îți oferă posibilitatea de a câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Banii îi poți retrage ușor în contul de PayPal. Dacă vrei îți poți face AICI un cont de TGM Panel. Banii ajung de obicei în două-trei zile. Sumele nu sunt fabuloase dar adunate de aici doi trei euro de pe alte site-uri 5-10 EUR tot se adună o sumă frumoasă pe care o poți folosi cum vrei tu.

Despre alte site-uri mai, multe site-uri asemănătoare am vorbit aici. Când spun asemănătoare mă refer la faptul că te plătesc tot pentru sondaje de opinie. Și plata pe mai toate se face în PayPal. În cazul în care nu știi cum se face un cont de PayPal trebuie să știi că ai nevoie de o adresă de email și un nr. de tel pentru asta. Contul de PayPal nu presupune să plătești nimic și este gratuit.

Dacă vrei să știi cum se face un cont de PayPal iată AICI un articol scris de mine cu imagini explicative și destul de explicit despre cum se poate face unul.

Revenind la TGM. Trebuie să ai acumulată minim suma de 3 EUR pentru ai putea retrage în contul tău de PayPal. Din contul de PayPal îi poți retrage pe cardul tău bancar. Pentru asta trebuie să legi un card bancar de contul tău de PayPal. Însă asta nu este greu și probabil voi face un video explicativ despre cum se face și acest lucru.

Odată ce ai acumulată suma de minim trei EUR pe TGM îi poți retrage. Să nu uităm că trei euro sunt totuși costul a trei pâini. Ceea ce unii poate nu au pe masă într-o zi. Pot trăi trei zile cu acești trei EUR. Așa că nu este de neglijat nicio oportunitate de care vă vorbesc în ACEST articol. Pot veni situații de criză și vă pot prinde bine aceste informații. Adică vă pot fi utile.

Unii mai visează încă la bogății extreme și au tot ce le trebuie și vor și mai mult. În timp ce alții nu au o pâine să pună pe masă.

Cont pe TGM Panel îți poți face AICI pe acest link roșu și poți câștiga și tu. Eu deja am făcut două retrageri a câte trei EUR fiecare. Asta înseamnă aproximativ 30 LEI. Adică pâinea pe 6 zile.

Vă recomand să vă faceți cont și voi, o puteți face AICI, și câștiga bănuți la portofel.

În cazul în care nu știi cum te pot ajuta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank