Scriam un articol cu ceva timp în urmă despre platforma de investiții Mintos. Este o platformă P2P.

Mai întâi de a vă spune cum funcționează și ce trebuie să faci pentru a câștiga bani cu ea trebuie să vă spun că are un randament de 10-12% pentru câștigurile sigure. Ținând cont că la bănci dobânda pe depozit e maxim 2% pe an, Mintos este rentabil.

Așadar, dacă tu investești într-o afacere prin Mintos și optezi pentru opțiunea de a nu risca să pierzi banii cu totul, cam acesta e maximul pe care îl poți câștiga. La 1000 de coco investiți ai 100-120.

Pe un ton mai serios. E mai profitabil ca la oricare bancă. Depui banii și primești peste un oarecare timp (care este specificat acolo) banii plus un adaos de 10-12%. Este verificat (de mine).

Treaba mai nasoală este că trebuie să faci un efort să-ți faci un cont de Wise prin care depui banii, în EUR, pentru că Mintos nu acceptă RON. Acesta din urmă este un serviciu bancar. Alimentează cu minim 200 de Lire contul de Wise, trasnferă-i în Mintos, și în afară de asta ai un trasnfer gratuit de 500 de Lire pe Wise, între alte servicii bancare.

Este destinat mai mult transferurilor către alte țări sau conturi la prețuri minime. De-aia e și rentabil pe Wise. Eu mi-am făcut deja cont iar dacă vrei să-ți faci și tu dă click AICI și înscrie-te și alimnetează cu minim 200 Lire pentru a putea beneficia de trasferul gratuit de 500 Lire.

 

Iar ca să depui banii ai nevoie de un cont bancar. De un card. Transferul durează circa jumătate de oră, de pe card pe Wise. Pui bani în contul lor. Peste jumătate de oră maxim, șaizeci de minute în găsești în Wise.

De acolo poți alimenta contul de Mintos.

Ipotetic vorbind, dacă tu dispui de 10.000 EUR și îi investești, ai între 1000 și 2000 aprox. câștig pe an. Fără să faci nimic.

Și nu uita că ai nevoie și de un cont de Wise care îl poți face AICI. Un cont ca să investești în Mintos AICI.

Ceea ce facem noi în această lecție scrisă și pe care v-o predau gratuit se numește Crowd Invest sau Crowd Funding.

Cineva are nevoie de un împrumut. Este dispus să ofere dobândă 10, 20, 30 ș.a.m.d %. Câteva persoane care vor să-l finanțeze contracost o fac prin intermediul platformelor de Croud Funding. Gen Mintos.

Să spunem că eu vreau să fac o clădire pentru a o închiria turiștilor vara (sau și iarna, de ce nu). Nu am bani. Știu exact ce am de făcut dar nu am finanțe. Aplic pe o platformă din aceasta și cer un împrumut. Urmează ca atunci când clădirea este gata și o să primească clienți, și aduce bani profit, să restitui banii, plus dobândă. Dobânda care îmi intră mie în cont ca investitor. Aceasta în afară de banii pe care i-am oferit.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank