În cazul în care nu știați Mintos este o platformă P2P în care tu poți împrumuta prin intermediul lor bani unor persoane care au nevoie. Acestea vor plăti o dobândă din care o parte este a ta.

Dacă alegi să nu te expui riscului de a pierde și banii tăi randamentul maxim pe care îl poți avea cu Mintos este undeva de 10-12% dobândă pe an. Să spunem că dacă ai 100.000 de coco, te-ai făcut cu 10.000 de coco pe an, ceea ce înseamnă că nu prea mai trebuie să muncești. Cu 10.000 de EUR în România, dacă, consumi echilibrat poți trăi bine mersi.

Mintos este defapt o cămătărie legală. Iar tu când investești aici ești cămătar. Oricine împrumută bani cu dobândă este cămătar. Că Mintos și alte IFN-uri sunt legalizate prin lege, e altă mâncare de pește. Dar tot cămătărie e.

Aș că dacă dispui de vreo 100.000 EUR și bifezi acolo opțiunea fără riscuri de pierdere de pe platformă, vei primi cam 10.000 dpe an dacă tu investești cei 100.000.

Vorbim aici de sume mari. Oarecum. Altor persoane le poate părea puțin, altora prea mult. Însă dacă stai să calculezi un venit de 10.000 de EUR pe an e apropiat de cel a unui salariu mediu pe economie.

Dacă vrei să-ți faci cont să vezi cum merge treaba pe Mintos o poți face AICI. Nu uita că ai nevoie și de cont de Wise pentru a depune banii pe Mintos. Cont pe Wise poți face AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank