Îmi doream de mult să mai văd un film cu vampiri care sug sânge, cu bătăi, cu efecte Matrix și violență. Iată că l-am văzut, Morbius. În rolul principal este actorul Jared Leto, care a câștigat un Oscar.

Jared îl interpretează Michael Morbius, un om de știință care caută un leac pentru boala lui, o boală de sânge, atât pentru el cât și pentru prietenul său, Lucien, care suferea de aceeași boală.

Experimentul cu medicamentul minune degenerează și cei doi vaccinați ajung să simtă nevoia de a bea sânge, apar cadavre în cartier cu urme pe gât și lipsite de sânge. Cineva este vinovat, dar cine?

Organele legii sunt pe urmele criminalului, însă descoperă curând că bănuielile agentului sunt eronate, și defapt Lucien este cel care se hrănea cu sânge uman.

Morbius conștientizează greșeala și pregătește un ultim vaccin care este antitdotul modern la acel gen de vampiri, moderni. Vrea mai departe să il administreze și lui însuși dar și prietenului său pentru a nu mai fi un pericol pentru societate.

Filmul are efecte gen Matrix, cu vampiriozi care se feresc de gloanțe, sfidează gravitația, percep sunete la fel ca lilieci de la depărtări. La capitolul efecte stă bine. Scenariul este cam prost. Jared face un rol bun. Filmarea este cam întunecată în mare parte a sa, ceea ce iar este enervant. Regia este semnată de Jaret Leto și alți cinci regizori. Dacă îți era dor de un fel de Dracula modern, merită văzut.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.