La ce dracu îți trebuie rată la casă dacă să zicem ai deja una sau la ce dracu îți trebuie telefon în rate? Ratele la bănci nu fac decât să te bage în alte datorii, care te vor băga în altele, care la rândul lor te vor băga în altele, și așa mai departe. Până te trezești îngropat în rate. Și asta nu e de bine.

Am cunoscut personal pe cineva, sau mai bine hai să spun…fosta mea cuconiță era plină de datorii în bancă, familia ei fusese la fel. Moștenise asta genetic cumva. Nu avea răbdare pur și simplu să adune 2000 de LEI să-și cumpere ce dorea. Era tot timpul stresată, dormea pe fugă, iepurește, nervoasă și anxioasă. Nici acum nu știu dacă a mai scăpat de datorii.

Se pot găsi cu siguranță metode de a face o sumă de bani pentru a-ți cumpăra un obiect scump, care poate fi mașină sau casă. Pentru asta trebuie răbdare însă și exercițiul economisirii. Laptopul de pe care scriu intenționam să-l cumpăr în rate deoarece aveam nevoie neapărat de pe ce să lucrez.

Am lucrat cum am putut de pe laptopul vechi chinuindu-mă, cu taste care nu funcționau, cu improvizări, etc. Asta până s-a ivit ocazia să cumpăr acest lucru, acest laptop. Și pentru răbdarea mea am fost recompensat și cu un preț bun, luând un laptop super-bun de pe care îmi fac treaba bine, la un preț sub prețul pieței, care după o săptămâna costa cu 450 de RON mai mult.

Din acest motiv îți spun: caută răbdare să muncești pentru o sumă de care ai nevoie pentru a-ți cumpăra un obiect mai scump. Nu fă rată! Știu, presiunea societății poate fi mare! Se pot lăuda cu mașini scumpe, cu telefoane de ultimă generație sau cu vile de lux, și inevitabil simți că vrei și tu ceva cu care să te lauzi însă nu ceda presiunii. La urmă vei vedea că cel care vei câștiga vei fi tu. Îți spun și de ce. Ei vor fi îngropați în datorii și nu vor mai avea viață proprie, deoarece în cel mai bun caz vor munci pentru bănci. Iar tu vei avea ceea ce ți-ai dorit!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.