În primul rând va trebui să-ți faci vaccinul. Sau o doză sau ambele. Trebuie să ai cel puțin o doză pentru a putea obține certificatul Covid de vaccinat. Sau să fi trecut prin boală pentru cel de vindecat.

Așa că hai să vedem cum poți obține un Certificat Covid. Acest ghid nu este unul oficial ci unul personal, sunt pașii pe care i-am urmat eu.

Vaccinul și rapelul sau primul vaccin prima dată.

PASUL 1

Va trebui să intrii pe Google și să cauți certificat covid. Apoi apeși tasta enter. La fel ca în imaginea de mai jos:

blank

PASUL 2

După ce ai apăsat tasta Enter îți va apărea un ecran similar cu cel de mai jos. Dai click pe primul rezultat. Și anume Certificat COVID. La fel ca în imaginea de mai jos:

blank

PASUL 3

Îți va apărea pagina pentru certificate Covid. Acolo trebuie să:

1.Introduci adresa ta de email. La fel ca în imaginea de mai jos,

2. Bifezi căsuța respectivă precum că nu ești robot,

3. Apeși butonul autentificare.

blank

PASUL 4

Ți se va afișa un mesaj la fel ca cel de mai jos. Va trebuie să-ți verifici emailul și să apeși pe butonul autentificare la fel ca în a doua imagine de mai jos.

blank

A doua imagine:

blank

PASUL 5

Acum îți va apărea un ecran similar cu cel din imaginea de mai jos. Trebuie să dai click pe butonul Certificat nou. La fel ca în imaginea de mai jos:

blank

PASUL 6

Îți vor apărea niște câmpuri (spații goale), pe care trebuie să le completezi. La fel ca în imaginile de mai jos. Le completezi pe fiecare cu datele corecte. În cazul în care greșești poți reveni, nu e problemă. Apoi la urmă bifezi nu „Nu sunt robot” și butonul verde Salvează. La fel ca în imaginile de mai jos. După care va trebui să aștepți câteva minute până se genereză certificatul. Îți voi arăta la pasul 7 și cum poți să-l descarci

blank

 

blank

 

blank

PASUL 7

După ce certificatul tău a fost generat trebuie să-l descarci pentru a-l putea printa pe foaie sau arăta de pe smartphone (la nevoie). Pentru a-l descărca pe laptop sau telefon urmezi pașii din imaginile de mai jos (el este în format PDF). Trebuie să dai click pe iconu-ul încercuit în imagine.

blank

PASUL 8

Îți va apărea pagina de mai jos unde trebuie doar să apeși descarcă. Click pe Descarcă și gata, Certificatul tău COVID este pe laptop sau telefon. El este în format PDF:

blank

Alternativ, poți să te înscrii în loteria vaccinări.

Gata, acum ai certificat. Dacă ai nelămuriri lasă un comentariu mai jos.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank