Există câteva site-uri de sondaje de opinie bune care chiar te plătesc. Sunt serioase, îți oferă plata, tu netrebuind să faci altceva decât să completezi sondaje de opinie. Unele oferă plata prin PayPal, altele direct pe card.

Unele te plătesc pe loc, altele la o dată dinainte stabilită, la fel ca un salariu. Nu sunt câștiguri extrem de mari însă sunt niște bani pe care îi poți face ușor. Nu-ți trebuie decât o adresă de email și un cont de PayPal și card pe care să-ți intre banii.

Iată care sunt acestea:

#1 Daedalus Online

Este un site vechi și cu tradiție. Oferă plata pe card. De aceea trebuie să ai un card bancar pe care să-ți retragi banii și este de-asemenea necesar să-ți introduci IBAN-ul în datele tale personale care ți se cer la înscrierea pe site. Dacă vrei să te înscrii pe acest site poți să o faci AICI pe acest link.

Pe acest site trebuie să faci retragere când ai adunat suma minimă de 10 EUR. Poate fi și mai mult însă trebuie să ai cel puțin 10 EUR câștigați pentru a face cerere de retragere. Bani îți vor intra în cont în jurul datei de 15 a fiecărei luni. Trebuie să apeși butonul retragere înainte de această dată pentru a primi banii, și bine înțeles, să-i ai.

#2 MOBROG

Oferă plata în contul de PayPal. Banii îți intră în cont aproape imediat după ce ai depus cerere de retragere, în contul de PayPal. Trebuie să ai minim 5 EUR pentru a putea retrage. Dacă vrei să-ți faci cont pe MOBROG intră AICI.

#3 Surveytime

Acest website oferă plata imediat după ce ai terminat de completat sondajul. Plata se face în contul de PayPal și poate fi între 0.5 și 1 EUR. Dacă sunt destule sondaje în ziua sau săptămâna respectivă tot faci ceva bănuți. Poți să-ți faci cont AICI pe Surveytime.

#4 TGM Panel

La fel ce precedentele două plata se face prin PayPal. Uneori sunt destule sondaje pentru a aduna 3, 5, 10 sau EUR pentru ai retrage. Suma minimă pe care o poți retrage este de 3 EUR. Dacă vrei să câștigi și tu poți să-ți faci cont aici și să începi să răspunzi la sondaje de opinie.

Dacă vrei să te înscrii pe TGM o poți face AICI pe acest link.

#5 My Voive

Este un alt website pe care te poți înscrie și răspunde la sondaje de opinie pentru bani. Dacă vrei invitație pe My Voice lasă-mi te rog un comentariu sau trimite-mi un email pe contact [@] iulianm.ro

Toate aceste site-uri sunt bune de folosit și sunt serioase cu banii. Ideea este să ai și răbdare să răspunzi la sondaje și să aduni sumele necesare pentru retragere. Pentru acest lucru este necesar să îți verifici email-ul pentru a vedea dacă nu cumva ai primit vreo invitație de a răspunde la sondaje. Cu cât răspunzi mai repede invitațiilor, cu atât mai bine, deoarece ele pot expira. Adică poate să se atingă numărul maxim de respondenți ceruți, de participanți, și va fi inutil pentru că sondajul nu va mai fi valabil. Pentru a știi exact și pe loc când ești invitat poți să-ți mai activezi și notificările audio pe smartphone pentru email-uri, și să ai o adresă de email dedicată pe care să primești doar mesaje de invitație la sondaje.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank