În rândurile de mai jos o să vă prezint 5 metode de a câști ga bani online, cu un simplu laptop.

Ideea este că nu este greu. Chestia este că trebuie să vrei.

Așadar:

Metoda Nr.1

Sondaje de opinie. Am vorbit în nenumărate rânduri despre cum cu să câștigi bani din sondaje de opinie. Vezi rubrica MUNCĂ LA DOMICIULU. Acolo nu găsești doar metode de a câștiga bani din sondaje cât și alte metode.

Este o metodă simplă cu care oricine poate câștiga un venit în plus. Și unul măricel dacă este să ne raportăm la alte metode.

Metoda Nr.2

Blog. Aici am scris un articol despre cum să faci un blog. Se știe faptul că mulți evită tema aceasta de a nu fi judecat după vorbele pe care le spui. Dar oare nu vei fi judecat de familie după ce le pui pe masă? Apropo, îi mulțumesc tatălui meu și familiei că tot timpul s-au străduit să avem mâncare pe masă.

Metoda Nr. 3

Marketing afiliat. Dacă ai deja un număr de prieteni pe profilul tău, si putere de convingere, sau printr-o minune a soartei poți promova produse care sunt la maree căutare, poți să te apuci de marketing afiliat. Online-ul nu o să dispară prea curând. Așa că mereu vor exista produse de vânzare online. Totul este să vrei.

Metoda Nr.5

Este ceva mai costisitoare dar și relaxată în același timp și presupune să instalezi aplicații pe smartphopnenul tău. Fie că este vorba de WoW App sau de Big Time, un venit fie el și mic îl vei putea obține și  acolo.