Unele persoane au făcut chiar un mod de viață din marketingul afiliat cum ar spune romglezul. Adică din asta trăiesc.

#1 Ce este Profitshare?

Este o platformă de marketing afiliat

Marketingul afiliat, inclusiv Profitshare este o metodă de promovare a unor produse sau servicii prin link-uri sau banere în urma cărora primești comisioane din vânzări, dacă o persoană sau mai multe au cumpărat prin link-ul tău. Accesând link-ul tău.

Aceasta însemnând că tu ai contribuit la o vânzare, s-a cumpărat prin intermediul tău, iar tu ești răsplătit pentru acest lucru cu o anumită sumă de bani care poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de advertiser. De obicei nu mai mare de 5% și nu mai mică de 1%.

Atât Profitshare cât și alte platforme de marketing afiliat oferă tool-uri (unelete, metode), de a transforma un link la un produs de pe un site ca Emag într-un link prin care tu poți câștiga (comisione). Acest link îl pui mai departe în anumite locuri specifice despre care vom vorbi mai jos și prin intermediul cărora poți câștiga comisioane. Locuri ca blogul tău sau Facebook-ul tău.

#2 Ce trebuie să ai?

Ca să promovezi anumite produse trebuie să ai cui. Și nu doar să ai cui ci și ca aceștia să fie disponibil să și cumpere de la tine. Pentru acest lucru trebuie să credibilitate, sau să fie un produs căutat. Sau hai să-i zic și șansă.

Și cum faci asta?

  • un blog. Poți avea un blog prin care să promovezi link-uri sau bannere. Și nu doar atât să-l ai, cât să și fie vizitat. Acest lucru se construiește în timp. Dacă vrei să vezi cum se face un blog, construit de tine pas cu pas și să ai succes cu el am scris un articol în mai multe părți. Poate nu este cel mai detaliat și nu îți oferă chiar pas cu pas, dar este un ghid bun după care să te orientezi pentru început.
  • un profil de Facebook. Poate ai 5000 de prieteni pe Facebook reali sau virtuali. Atunci poți promova produse pe profilul tău. Totuși ai grijă ce produse promovezi că ai toate șansele să fi etichetat sau re-eticheta de prietenii tăi pe baza a ceea ce și cum promovezi. În primul rând trebuie să crezi tu în produsele pe care le ppromovezi, să le fi încercat sau să fie foarte bune.
  • o pagină de Facebook. Poți avea o pagină de Facebook cu un număr nelimitat de fani. Asta e și mai bine. Dacă un profil de Facebook este limitat la 5000 de prieteni o pagină de Facebook nu este limitată la câți fani să ai.
  • alte rețele de socializare sau forumuri. Poți avea cont de Twitter foarte cunoscut, sau să fii un membru foarte activ înt vreun forum. Și în modul acesta poți promova produse, le poți marketa.

#3 Se câștigă bani din Profitshare?

Cu siguranță da. Iar unele bloguri foarte cunoscute, unii bloggeri foarte cunoscuți, doar din asta trăiesc. Ideea este să muncești mult pentru a crește o pagină de Facebook, un grup sau un blog. Succes!

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.