De-alungul timpului am avut de-aface cu mai multe site-uri de sondaje de opinie care plătesc bani pentru a răspunde la întrebări legate de anumite produse sau servicii. Așadar acum pot să fac un top al celor mai rentabile website-uri care te plătesc în schimbul chestionarelor.

Mai întâi de aceasta vă spun că se pot face bani cu aceste site-uri. Nu poți trăi doar din asta însă poți aduce un extravenit frumușel dacă te înscrii pe cât mai multe. Așadar fac acest top și îți recomand să te înscrii pe toate dacă vrei un venit în plus câștigat ușor. Pentru că a răspunde la un sondaj nu necesită cunoștiințe de calculator avansate. Trebuie doar să știi să citești și le poți completa pe majoritatea chiar și de pe un simplu smartphone.

#1 MOBROG

Este cel mai serios website de sondaje de opinie și care te plătește. Este cel mai vechi și cu tradiție. Cel mai rezistent în timp. Unele site-uri și-au schimbat domeniul, design-ul și s-au dus de râpă. Însă acest MOBROG este așa cum îl știu de foarte mult timp și și-au dovedit seriozitatea. Sunt serioși și cu banii, adică plătesc, plata se face repede, odată ce ai acumultat suma minimă de retragere, cei 5 EUR, poți da cerere de retragere și banii îți intră în contul de PayPal cam în jumătate de oră sau mai puțin.

Trebuie să ai un cont de PayPal pentru a putea retrage banii. Din contul de PayPal îi poți retrage pe cardul tău pe care l-ai atașat contului de PayPal. În cazul în care nu știi cum se face un cont de PayPal vezi aici un videotutorial.

Dacă vrei să-ți faci cont pe MOBROG intră aici pe acest link.

#2 Daedalus Online

Este la fel un site vechi și deja cu tradiție. Nu este chiar atât de vechi ca MOBROG însă și ei și-au dovedit în timp seriozitatea. Plata se face într-un cont bancar. Pentru asta va trebui să introduci IBAN-ul tău atunci când îți faci cont, în panoul de administrare. De asemenea vei mai avea nevoie să introduci CNP-ul și adresa pentru a putea retrage banii pe care îi câștigi răspunzând la sondaje. Sumele cu care ești plătit pot varia. Poți da cerere de retragere doar atunci când ai minim 10 EUR acumulați. Aceștia se vor transforma automat în lei dacă contul tău este în lei. Din experiența proprie pot să spun că faci mai mult de 10 EUR răspunzând la toate sondajele.

Este necesar să nu ratezi niciun sondaj de opinie. Cu cât răspunzi la mai multe sondaje cu atât faci mai mulți bani.

Este posibil ca uneori să nu te califici la vreun sondaj. Este valabil și pentru Daedalus Online, și pentru site-ul de la punctul 1 dar și despre toate celelalte site-uri de care vă voi vorbi în acest articol.

Chiar dacă nu te califici la vreun sondaj nu trebuie să fii dezamăgit. Poți încerca următorul și următorul și tot așa. Până la urmă tot te califici la vreunul. Ideea este să încerci și să tot încerci. Dar nu te speria pentru că de cele mai multe ori te vei califica. Daedalus Online trimite de cele mai multe ori sondaje la care te califici.

Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus Online și să câștigi și tu o poți face aici.

#3 Surveytime

Pe locul trei este Surveytime. Am pus acest site pe locul trei deoarece te plătește instant după ce ai terminat vreun sondaj. Nu trebuie decât să dai cerere de retragere. Ai nevoie de un cont de PayPal pentru a putea retrage banii câștigați cu el. Ești plătit cu câte 0.50 $ sau 1 $ pe sondaj.

#4 TGM Panel

Pe locul 4 avem TGM Panel. Nu trimit sondaje foarte des însă se pot câștiga bani și aici. Fă-ți cont aici pe TGM.

#5 MyVoice

Este un alt website foarte bun în sensul că trimit multe sondaje iar la unele ești recompensat chiar și cu cât 1 EUR și ceva. Se adună relativ repede suma minimă de retragere prin PayPal de 10 EUR. Dacă vrei o invitație pe MyVoice lasă un comentariu sau trimite-mi un email pe adresa contact [at] iulianm.ro.

Fă-ți cont pe aceste website-uri și câștigă și tu un un venit suplimentar.

BONUS

6 i-Say Rewards

Este un site foarte bun, prin care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Pur și simplu butonezi telefonul, nimeni nu știe ce faci tu acolo, și câștigi bani. Sau vouchere. Poți alege tu în ce să transformi punctele pe care le câștigi. Are un design plăcut.

Fă-ți cont AICI pe acest link, și descarcă aplicația AICI pentru Android și AICI pentru iOS.

Dacă ai întrebări legate de aceste site-uri te rog nu ezita să mi le adresezi fie în comentarii, fie înscris pe WhatsUp sau mail, la rubrica CONTACT aici.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank