Vanzarea de diferite bunuri sau obiecte este poate ce mai la încemână metodă de a face bani rapid. Treaba însă nu este însă atât de simplă dacă vrei să faci o carieră din asta.

În cazul în care ai un bun sau un obiect pe care vrei să-l vinzi cel mai repede îl vinzi subt prețul de achiziție. Toată lumea o să fie interesată și tuturor le plac chilipirurile. Să spunem că le măgulește orgoliul propriu iar ei în sinea lor își spun..ce afacere bună am făcut.

Dacă vrei însă să vinzi pe profit trebuie să ai răbdare până apare clientul dispus să de mai mult pe obiectul tău pe care vrei să-l vinzi. Acum intră în joc și o altă variabilă, cea a prețului de cumpărare. Atunci când găsești un distribuitor sau un angrosist care îți oferă spre vânzare produse care sunt subt cel al prețului care se regăsește pe piață ca preț normal, atunci e bine să profiți, și să cumperi.

Sunt atâtea canale pe care poți vinde. Mă refer la cele online. Există grupuri de vânzări pe Facebook, există Facebook Market Place, OLX, ș.a.m.d. Nimic nu se compară cu acel sentiment când ți-a reușit prima vânzare. E ca un drog, pot să-ți spun sigur. Odată ce comerțul și vânzările ți-au intrat în sânge, boala este aproape incurabilă. Și e de bine, pentru că este și aici o pâine de mâncat.

Cum am spus există numeroase canale online pe care poți vinde însă nu este neapărat să vinzi online. Poți vinde un un obiect și cunoscuților sau prietenilor sau tutror celor interesați să cumpere. A fi vânzător nu este neapărat un lucru greu însă cu siguranță nici ușor nu este. Ai de-aface cu factorul uman și asta implică multe treburi.

Cu siguranță ai tu vreu obiect prin casă de care nu mai ai nevoie și te poți lipsi. Atunci vinde-l pe acela. Cu banii obținuți cumpără un obiect sau mai multe obiecte ieftine pe care să le vinzi. Dar atenție, trebuie să cumperi mai ieftin și să vinzi mai scump. Pentru că din asta îți câștigi pâinea. Din asta trăiești. Meseria de vânzător nu este ușoară. De multe ori te confrunți cu neîncrederea oamenilor sau de multe ori ești privit cu suspiciune poate...ce mai vrea și ăsta? Vrea să-mi vândă ceva…scapă de el…ș.a.m.d

Nu trebuie să uți însă că tu ca vânzător depui un efort sau mai multe. Mergi după marfă, te ocupi de gestiune, și nu în ultimul rând oferi obiectele de care au nevoie celor care au nevoie. Asta implică nu doar a vinde ci există meserii adiacente pe care le faci dacă ți-ai ales această meserie.

Am citit un articol odată pe un binecunoscut site extern în care se spunea că cele mai mari profituri și averi se fac din vânzări. Și dacă stăm bine și ne gândim chiar așa este. Jef Besos a vândut și vinde cărți și Kindel-uri, Gates vinde Windows-uri, Apple iPhone-uri și așa mai departe. Totul este un mare negoț pe lumea aceasta.

Dacă tu vrei să faci bani din vânzarea de anumite obiecte, trebuie să te nișezi, adică să vinzi doar ceva, doar o anumită categorie de obiecte. De exemplu să spunem că vinzi obiecte din ceramică. Atunci vei fi cunoscut ca tipul care vinde obiecte din ceramică. Când cineva vrea ceramică atunci toți vor merge sau toți îl vor trimite pe cel ce vrea să cumpere ceramică la vânzătorul de ceramică.

Sau cineva vinde tablouri. Când cineva vrea să cumpere un tablou, el va merge la artist sau la vânzătorul de tablouri.

Există și false impresii pe care le pot lăsa oamenii și nu toți sunt bine-intenționați. Așadar atunci când cumperi ceva pe care vrei să-l vinzi este bine să te uiți cât mai atent să nu aibă defecte, să fie veritabil. Pentru a-l putea vinde mai departe.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank