Cei de la Orange sunt chiar mișto și nu văd de ce aș schimba rețeaua. Sunt de vreo 6 ani pe prepaid Orange și nu văd de ce aș schimba rețeaua în condițiile în care oferă 5 GB la net.

Sunt defapt de mult mai mul timp în această rețea. Însă cu timpul am mai experimentat și alte rețele de telefonie mobilă.

Însă pentru mine Orange rămâne ceva de suflet pentru că oferă mereu suport tehnic bun – relații cu clienții pe partea de telefonie. Cum ar veni și cum chiar este, sunt client fidel.

Nu același lucru aș putea spune de Vodafone care a acaparat mai toate piețele într-un mod cât se poate de intruziv și au cumpărat UPC crezând că aceasta le va aduce valoare în plus.

Nu mai e ce era odată. Sunt disperați după bani. Mă mânca mâna dreapta să comand și ceva iPhone nou, pe lângă abonamentul TV, pentru un abonament de telefonie și net care doar părea ieftin. Însă specificația pentru cât timp era abonamentul nu era inclusă în descrierea pe site-ul lor și nici nu este la momentul când scriu acest articol. Din experiența proprie pot spune că scapi greu de ei ca abonat.

Așa că mai degrabă aș opta pentru Orange dacă tot e să-mi fac un abonament. Însă cum produsul pe care îl doresc nu îl au și spun pe site în mod sincer că nici nu revine nu-mi rămâne decât să rămân la mâna altor site-uri.

Tschüss!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank