Mulți dintre voi și-au făcut cont pe Profitshare și se întreabă cum să câștige. Este simplu. În acest articol vă voi spune cum anume. Este ușor mai ales dacă ai un profil de Twitter, o pagină de Facebook cu mulți fani și urmăritori. Sau chiar un blog cu mulți cititori. Mulți fani înseamnă că ai un număr mai mare de potențiali care sunt dispuși să acceseze link-urile de pe urma cărora tu câștigi comisioane.

În cazul în care nu ai followeri sau fani mulți cărora să le recomanzi produse sau servicii, prin intermediul link-urilr Profitshare (de pe urma cărora tu vei câștiga comisioane, crește-ți contul de Twitter, sau crește numărul de fani.

Acest lucru, creșterea numărului de fani sau followeri, îl poți face lăsând comentarii, scriind postări care să provoace, să inspire sau să placă altori membrii, care pot devenii folowerii sau fanii tăi. Având un mai mare număr de followeri vei avea un mai mare număr de potențiali clienți care să cumpere prin link-urile tale Profitshare.

Să nu uităm că pe fanii sau followeri contului sau conturilor tale nu-i poți prosti. Și ei sunt în principal ceea ce tu ai atras. Dacă ești inteligent, vei fi atras oameni inteligenți. Așa că nu recomanda decât ceea ce tu însuți crezi că merită a fi folosit sau folosești în mod curent. În felul acesta vei avea scuză, în cazul în care, produsul sau serviciul folosit de către fan, nu este de calitate. Te vei fi înșelat și tu și este ceva scuzabil.

Încearcă să recomanzi doar ceea ce ai folosit și testat, pe o perioadă de timp mai lungă, în așa fel încât ceea ce recomanzi să fie pe deplin util sau bun celor cărora le recomanzi, și aceștia din urmă să fie pe deplin mulțumiți.

Cum câștigi bani cu Profitshare?

#1 Folosește-te de contul tău cu foarte mulți fani sau followeri

…pentru a distribui link-uri Profitshare cu ceea ce crezi că merită, și de pe urma cărora tu câștigi un comision pentru fiecare vânzare sau lead, aprobate de către Profitshare.

#2 Crește un cont de Twitter, o pagină de Facebook sau un cont pe vreuna dintre rețelel de socializare

…apoi promovează ceea ce crezi că merită promovat, și câștigi bani din comisioane.

#3 Începe un blog și ai răbdare să-l crești

…până a jungi la un număr de zeci de mii de utilizatori lunar, apoi acolo, pe blog la tine, poți să promovezi produse sau servicii prin Profitshare. Pentru acest lucru trebuie să postezi zilnic, să scrii zilnic, sau cel puțin des, să fii interesant, util, de folos cuiva, să atragi cititori. Designe-ul blogului trebuie să fie frumos, să atragă, aspectul general trebuie să facă, ca, cititorul, să rămână cât mai mult timp pe blogul tău.

În cazul în care nu știi să faci un blog contactează-mă într-un comentariu sau la pagina de contact din meniu și te voi face cu un blog profesional.

Rezumând:

Pentru a câștiga bani cu Profitshare trebuie mai întâi:

  1. Să ai cont de Profitshare, pe care îl faci AICI.
  2. Să ai un mediu de promovare, care poate fi blog (dacă nu ai contactează-mă printr-un comment), cont de Twitter (dacă nu ai poți deschide aici), pagină de Facebook (dacă nu ai poți deschide aici).
  3. Să crești mediile în așa fel încât să ai mulți cititori sau followeri.
  4. Să găsești produse pe eMAG, alte site-uri, sau servicii, a căror link din bara URL să-l transformi pe site-ul Profitshare în link de promovare, link-ul de promovare să-l pui în mediile de mai sus, prin copy-paste. Link-ul de promovare îți poate aduce comisioane, pe care le poți retage pe card, lunar sau când dorești.
  5. Să continui să postezi, să fi activ, și să găsești alte produse pe care să le recomanzi followeri-lor tăi. Dacă aveți întrebări nu ezitați să-mi lăsați un comentariu aici la articol sau să-mi scrieți la rubrica contact și vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil!

PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.