La început când aveam acest blog, completam sondaje de opinie. De pe blog nu venea decât satisfacția de a îmi fi îndeplinit misiunea, adică de a-mi fi scris articolul. Acest lucru pentru că știam că, undeva, în sinea mea, eram un scriitor.

Din sondaje de opinie veneau sume infime: 40 cenți – un sondaj astăzi, poate alte două sondaje de 50 de cenți mâine. Se adunau vreo 10 EUR la început pe lună, încet încet mai mult. Sume infim de mici cu ce făceau alții prin corporații.

Am mai căutat și aflat și despre alte site-uri și metode de a face bani online. Le-am găsit, și le-am utilizat, am început să câștig mai multe după luni de trudă, i-am investit în mare parte în crearea acestui blog.

Cu banii strânși mi-am cumpărat hosting, domeniu, domenii de fapt, pentru că la început nu am fost pe acest domeniu de net adică iulianm.com. Mi-am cumpărat și o temă bună, Avada, care costa vreo 40-50 de EUR.

Blogul eu singur l-am pus la punct. Am pierdut nopți și zile bune creându-l, îmbunătățindu-l, definitivându-l, și poate nici acum nu este gata.

Articolele le-am scris în mare parte cu pasiune. De vreo 5 ani de când scriu, rar când trece zi să nu o fac și să public articolul scris de mine însumi. Nu toate articolele sunt despre finanțe și metode de a face bani. Unele sunt opinii.

Cu timpul au început să apară oportunități de a câștiga. Și eu le-am căutat însă au apărut și ele singure. Bani câștigați din Marketing Afiliat pe Profitshare, banii din alte afilieri, ciubucuri, etc.

Și așa am câștigat cu sondajele de opinie, puțin câte puțin, am investit în blog, am început să câștig cu blogul, însă completez și acum sondaje. Cu toate că, câștig mai mult cu blogul, nu am renunțat la sondaje, le completez și acum.

M-am mulțumit și mă mulțumesc în viață și cu mult și cu puțin.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank