Timpul este cel mai important asset pe care îl avem noi oamenii. Vindem timp sau îl folosim pentru noi. Îl vindem petrecându-ne timpul la muncă, sau îl putem folosi pentru recreație, care este necesară, pentru învățat, pentru a îmbunătăți ceva, și pentru multe altele, inclusiv pentru a face bani.

Ca elev îți organizezi timpul pe secțiuni. Jumătate de oră la mate, jumătate de oră la limba română, jumătate de oră la istorie, jumătate de…și așa mai departe. Împarți timpul pe fiecare materie, înveți, dar îți acorzi și pauze pentru că atunci se depune informația în creier, în pauze, atunci se sedimentează.

Este foarte important să fii cât mai organizat în ceea ce privește timpul tău pentru a evolua. Este tehnic, nu este prea plăcut, dar este calea spre progres în orice domeniu –  organizarea, atât a timpului cât și a obiectelor sau rutinelor.

Este destul de greu să începi să te organizezi dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată. Bine, poate ai făcut la școală, dar nu din propria inițiativă. Când muncești pe cont propriu trebuie să-ți impui niște orare pe care să le respecți cu sfințenie, atât de muncă cât și de pauză. Este valabil atât la muncă cât și în învățământ. Si chiar odihnă sau relaxare în concediu, pentru că așa suntem obișnuiți noi ca societate.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank