A răspunde la sondaje de opinie nu este un lucru foarte greu. Pur și simplu îți expui părerea. Și câștigi bani pentru asta. Bani frumoși. Se pot câștiga bani din sondaje de opinie pe tot felul de site-uri. Iar prin afară s-a dezvoltat o nișă pe acest domeniu care se propagă și la noi încet-încet. Unii câștigă bani, traiul doar completând sondaje de opinie.

Care sunt site-urile pe care eu am câștigat cel mai mult și mai des:

#1 Ipsos I – Say

Acesta ar fi primul. Unul dintre primele pe care le folosesc pentru a câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie și unul care plătește cel mai bine. În afară de asta oferă opțiuni de plată dintre cele mai diverse. De la bani prin PayPal la Carduri cu Bani virtuale și până la vouchere. Este un site mai mult decât Ok. Sunt serioși cu plata. Nu rămân în urmă. Poate dura ceva până intră banii în cont. Gen o săptămână-două. Intră totuși. Dacă și tu vrei să câștigi bani cu I – Say răspunzând la sondaje de opinie înscrie-te pe acest site AICI.

Verifică-ți periodic emailul cu care te-ai înscris pentru a completa sondajele imediat ce apar. Că după pot expira. Cu cât mai multe sondaje completate, cu atât mai mulți bani.

Ideal ar fi să ai aplicația Gmail pe telefon instalată să primești notificare prin email imediat ce un sondaj nou apare. Astfel vei nu riști să pierzi sondajul pentru că alte persoane deja au răspuns.

Uneori s-ar putea să nu te califici la sondaje. Unele sunt pentru grupuri țintă. Nu trebuie să te descurajezi. Te vei califica la altele. Și pentru mine a fost o perioadă când la cele mai multe nu mă calificam. Chiar și acum primesc mail-uri cu invitație de participare la sondaje la care nu mă calific. Nu e o problemă. Încerc la următorul. Și tot așa.

#2 Daedalus

Este al doilea cel mai serios website de sondaje de opinie cu care poți câștiga bani online. Plătesc. Și plătesc bine. Nu spun cât, dar pentru genul acesta de servicii consider că plătesc cel mai bine de pe piață. Cel puțin aceasta este părerea mea. Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus intră AICI. Fă-ți cont, confirmă înscrierea în email-ul primit de la ei și începe să câștigi. Banii îi poți retrage în contul bancar. Îți trebuie un cont bancar în care să retragi banii câștigați. Suma minimă pe care o poți retrage este 10 EUR. Dar nu e neapărat să ai cont în euro. Aceștia se transformă automat după ce ai depus cerere de retragere. Bani îți intră cam pe data de 15 a fiecărei luni.

Fă-ți cont pe Daedalus sondaje de opinie și începe să câștigi. Garantez că merită. Când vezi notificarea de la aplicația băncii că ți-au intra 120, 80, 100 lei în cont sau cât mai câștigi tu, te simți altfel. Simți că merită efortul.

#3 MOBROG

Am lăsat MOBROG în mod special la urmă pentru că nu prea oferă sondaje. Cel puțin nu mie. S-ar putea ca tu să te aflii în grupul lor țintă. Ceea ce este mișto la acest site de sondaje este faptul că te plătesc aproape imediat. Durează aproximativ jumătate de oră până primești banii în PayPal. Dacă vrei să-ți faci cont pe MOBROG intră AICI.

Cam acestea sunt principalele site-uri pe care le-am triat pentru voi ca fiind cele mai bune, care plătesc cel mai bine și care sunt cele mai profitabile.

Dacă vrei să aflii despre mai multe site-uri unde poți câștiga online completând sondaje de opinie citește acest articol pe care l-am scris anterior.