Freelancing-ul este un dintre activitățile pe care le poți presta fără un program anume. Așadar dacă ție îți place sau ești mai bun în lucrul pe proiecte, freelancing-ul poate fi pentru tine.

Fie că ești grafic-designer, fie că ești scriitor sau programator îți recomand să încerci și site-urile românești de mai jos. În afară de faptul că vorbiți aceeași limbă, atât tu cât și potențialul client, sunt sigur că, având de-aface cu români, vă ve-ți înțelege mult mai ușor.

Mai ales la data la care scriu acest articol există numeroase persoane care au ales să nu se vaccineze și le poate fi mai greu în legătură cu munca sau cu actualul serviciu. Sau poate sunt unele persoane care nu au serviciu deloc. Lucrând de acasă sau de unde locuiești este o alternativă valabilă oricând.

Așadar hai să-ți spun despre site-urile pe care poți lucra:

  1. Congratzie. Este o platformă românească de freelancing 100% gratuită. Poți activa pe această platformă ca freelancer în diferite domenii precum: marketing online, content writing, web, etc.
  2. Freelancerit. Este o platforă de freelancing românească care de-acum nu mai este nouă. La fel ca pe prima de care vă spuneam, puteți activa în mai multe domenii. Sunt acceptate și companii.
  3. LiberProfi. Momentan site-ul este în lucru. Este o platformă gratuită pentru freelanceri. Site-ul taxează doar pe clienți și nu pe freelanceri. Dacă vrei poți să-ți faci un cont și un profil pe acest site pentru a încerca și tu.

Acestea fiind spuse recomand ca mai întâi să încercați platformele românești pentru a vedea acolo dacă nu cumva este mai bine pentru voi.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank