Mai mult de o oră pe lună nu cred că muncesc la Ipsos I-Say și deja am început să câștig cam 30 EUR lunar. Ceea ce îmi prinde bine. O oră de muncă echivalează la momentul la care scriu acest articol cu 147 de lei, pentru mine. Dacă aș câștiga și cu siguranță o să câștig mai multe ore lucrate pe lună, minim 150, ceea ce este chivalentul a aprox. 40 de ore lucrate săptămânal, ar fi un câștig de 22.000 lei pe lună. Adică 220 de milioane vechi. Adică 4.400 EUR pe lună. Ceea ce nici un medic sau un profesor cu studii superioare nu are salariu după retragerea impozitelor de către stat.

În altă ordine de idei. Acești bani îi pot câștiga fără prea mult stres care să mă îmbolnăvească. Și legal. Ceea ce iarăși este bine. Acest lucru îl poți face și tu dragă cititorule dacă pentru tine banii contează. Pentru că pentru oricine la un momentdat în viața asta sau mai tot timpul banii contează. (Money matters)

Și pentru acest lucru sunt dispus să te învăț și pe tine. Astfel învăț și eu o dată cu tine dragă cititorule și învăț și eu în același timp. Și câștigi și tu și eu în același timp. Învățăm și câștigăm împreună.

Hai mai bine să vedem cum putem câștiga acești 147 de lei pe lună, fie ei mai mulți sau mai puțini.

În primul rând trebuie să-ți faci cont pe ACEST LINK CU ROȘU ȘI SUBLINIAT care este un cont pe un site de sondaje de opinii. Pe Ipsos I-Say mai bine spus.

Ceea ce trebuie să faci tu este să-ți verifici mailul și de fiecare dată când apare un sondaj nou să îl completezi. Sau dacă nu ești disponibil toată ziua să-ți verifici mailul, cel puțin măcar să-ți activezi notificările la aplicația de mail astfel încât să vezi când apare un email nou de la Ipsos I-Say.

În afară de acest lucru și foarte important este să copiezi de acolo link-ul de recomandare la Ipsos I-Say și să-l recomanzi altor persoane. Repet, te învăț asta pentru că în primul rând învățându-te pe tine complet gratuit și necerându-ți bani pentru aceasta învăț și eu în același timp și câștigând tu câștig și eu în același timp. La fel poți face și tu și să transmiți informația mai departe.

Momentan site-ul este în mentenanță și nu poate fi utilizat dar o să-și revină curând.

Așa că încearcă să-ți faci cont pe site-ul pe care ți l-am recomandat și să câștigi și tu!

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank