Pentru că se migrează încet-încer de pe PC pe laptopuri și de pe laptopuri pe dispozitivele mobile am să vă prezint mai jos trei aplicații P2P în care merită să investești.

#1 Quanloop

Prima dintre ele despre care am mai vorbit într-un articol anterior este Quanloop.

Aplicația este una foarte mișto. Aplicația are un design plăcut, este ușor de folosit, și poți investi și sume mici, de la un euro în sus.

Dacă îți convine randamentul și vezi că se câștigă poți trece la sume mai mari, gen zece, douăzeci sau cincizeci de euro. Merită să investești zic eu în această aplicație.

Deoarece zic eu că aplicația este ca o joacă sau ca un joc. Doar că cu bani reali iar la dobânzi mici riscul de pierdere este aproape zero. Așa că poți să câștigi cu această aplicație.

Fă-ți cont aici și începe și tu să câștigi. Și nu uita să privești totul ca pe un joc, un joc al banilor deoarece această aplicație este mai mult pentru a-ți potoli setea de investiții și a-ți antrena instinctul de investitor.

Pentru randamente mai mari, gen 25%, poți câștiga sume mai mari. Riscurile în acest caz sunt mai mari. Însă pentru sume relativ mici zic eu că nu este o problemă.

Fă-ți cont pe Quanloop AICI.

Randamentul mediu este undeva de 14% pe platformă.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank