Quanloop îți permite să investești chiar și un EUR cu o dobândă mult mai mare decât la oricare bancă. Dobânda poate fi între 6% și 25% în funcție de cât de mult dorești să câștigi și să riști. Dobânzile cu risc redus sunt cele mai mici.

Împrumuturile se fac de la o zi la alta. Astfel că tu poți decide dacă pui banii în joc în continuare sau te retragi.

Banii pe care dorești să-i investești poate fi dobânda plus banii inițiali sau poți opta pentru oprirea dobânzii.

Este o platformă relativ nouă de investiții P2P și pare să aibă succes în rândul celor tineri.

Așa că dacă vrei să investești 1 EUR, doar așa de joacă, ca să vezi dacă poți câștiga, cu Quanloop o poți face. Dacă vezi că treaba merge poți pune 2 EUR, 3 EUR și așa mai departe.

Oricum este mai profitabil decât să ții banii într-o bancă. Important este să alegi planul de risc cel mai profitabil pentru tine. Adică să te joci mai întâi cu sume mici și cu dobânzi mici, pentru a nu pierde, chiar dacă ai optat pentru o dobândă relativ mică.

Optând pentru dobânzi mai mici, riscul este mult mai scăzut.

Fă-ți și tu cont pe Quanloop AICI pe acest link roșu și începe să pui cel puți 1 EUR pentru a-i putea investii.

Plata se face prin transfer bancar iar dacă folosești aplicația vreunei bănci, poți transfer direct din aplicația băncii un euro în contul Quanloop, pentru ai putea și tu investi.

Cum funcționează P2P?

Ar trebui să știi că platformele de investiții P2P iau bani de la finanțatori externi, din rândul oricui dorește să investească și îi împrumută mai departe cu dobândă. Ție, ca investitor, îți revine un anumit procent din dobânda pe care ei o percep direct celui pe care l-au împrumutat cu bani.

Dacă te-am convis poți să-ți faci cont pe Quanloop aici. Din câte știu și din propria experiență pot spune că platformele P2P chiar funcționează și plătesc dobânzile promise. Este important ca și tu să alegi investițiile cu un risc cât mai redus, pentru a-ți recupera banii, plus a câștiga și o dobândă.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank