Întotdeauna, într-un cuplu, într-o prietenie sau orice fel de relație de doar două persoane, pentru o despărțire, ambii sunt de vină. Vina este împărțită. Și oricât te-ai strădui să te ascunzi de conștința, ea te ajunge.

E bine să te resemnezi și să mergi mai departe, conștient că și tu ai greșit. Altfel nu poți evoula și nu te vei simți Ok.

Pentru fiecare despărțire, ambii au contribuit, între ghilimele. În cazul în care unul singur luptă pentru relație celălalt poate vedea acest lucru și face la fel. În cazul în care niciunul nu mai luptă, focul pasiunii se stinge.

În cazul în care ambii luptă pentru o relație normală și sănătoasă, se vor bucura de ea. Să nu uităm însă că poate pe moment nu se vede, însă lupta pentru un trai bun se poate propaga, la fel ca valurile într-un lac, în viitor. Ce facem astăzi bine, ajunge la noi poate peste 20 de ani. Ce facem astăzi rău, la fel.

Fă bine cât poți partenerului sau partenerei. Iartă. Nu transmite gânduri rele. Fii tu, nu te lăsa influențat de alții care poate sunt invidioși pe tine pentru că sunteți bine împreună. Unii vor să împrăștie doar „otravă”.

Luptați pentru voi și pentru ceilalți de lângă voi. Luptați pentru oameni. Un vechi înțelept care nu-și dorise nimic și obținuse totul spunea”comoara mea adevărată sunt oamenii”.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank