Cand ma vedeti pe strada abatut sa stiti ca nu e pentru mine. Plang cand plang pentru cei care sunt pierduti, care si-au pierdut sufletul si nu se pot regasi.

Viata de apoi dupa umila ta parere, este? Lumea spiritelor adica, este?

Si cum crezi ca e in ea…daca faci rau sau daca faci bine? Cum e? Cum e acolo?

Ce este bine si ce este rau?

Viata este buna?

Cand mi-a spus cineva ca roata se intoarce m-am intrebat despre ce vrea sa spuna, ce vrea sa zica cu asta*. Si s-a intors, si am vazut.

Nu poti stii, sti*, cu adevarat pana nu experimentezi. Intreaba un copil ce inseamna dulce, el iti va spune, pentru ca cel mai probabil i-a dat masa ciocolata si a vazut, va zice ca este buna.

Intreaba insa un copil ce este dragostea la pat patimasa, nu va stii ce sa-ti raspunda. Va trai si cand va creste mare va stii, insa pana nu traieste nu poate stii.

Intreaba un om care nu s-a fript niciodata ce inseamna temperatura mare. Nu va stii ce sa-ti raspunda. Poti sa-i ceri orbului sa vada culori?

Mergem inainte orbecaind. Nu stim ce vrem majoritatea dintre noi asa ca ne luam dupa altii, care se iau dupa altii care …tot asa.

Mai rar intalnim oameni care ni se par geniali, insa Einstein spunea ca nu exista originalitate ci surse de inspiratie ascunse cat mai bine, retine asta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank