Să spunem că ai reușit să aduni o sumă de bani oarecare. Pentru a-i feri de inflație indicat ar fi să-i investești, altfel o să li se altereze din valoare în mod inevitabil. Cam așa se întâmplă întotdeauna, banii neinvestiți își pierd din valoare. Cel mai indicat ar fi să-i investești în terenuri sau imobiliare. În cazul în care nu ai sume atât de mari încât să-ți permiți așa ceva investește-i în aur sau metale prețioase.

De ce aur? Pentru că acesta își păstrează valoare pe perioade foarte lungi de timp. Aurul a avut valoare cu mii de ani în urmă și o să aibă și peste mii de ani. Argintul la fel. În prezent se găsește aur subt formă de lingouri, unele sunt și mici de câteva grame, precum acesta.

O altă idee de investiție ar mai fi criptomonedele. Este adevărat că sunt cam volatile și pot scădea brusc, însă valoarea acestora pe termen lung cresc.  Sau îi mai poți investi într-o afacere fie ea online sau offline. Idee de afacere online: blog sau magazin online. Idee de afacere offline: magazin, hand-made, etc. Cu timpul vei căpăta experiență în investiții și vei descoperi tu însuți tot felul de oportunități.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank