Există în momentul de față multe companii pentru care poți munci online însă acestea presupun șefi, program, dead-line-uri, etc. Ce ar fi dacă ai putea lucra în ritmul tău, când vrei, fără vreun contract, și să câștigi în funcție de cât de mult muncești? Din fericire chiar se poate acest lucru. În acest articol îți dezvălui 5 site-uri pe care te poți înscrie și munci pe ele contra-cost.

#1 Remotasks

Acesta este un site care presupune munca de la un laptop, cu mouse-ul și ceva cunoștințe de limba engleză. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci cont AICI și să îndeplinești task-urile care sunt oferite pe site. Acestea presupun categorisirea de obiecte, încadrări de obiecte sau spații, etc. În general este vorba mai mult de muncă cu mouse-ul, atenție și răbdare.

Înainte de fiecare task ți se oferă o mini-pregătire, în limba engleză, care nu este foarte greu de citit și care este ușor de asimilat. Suma pe care o poți câștiga pe acest site este de aproximativ 600 LEI pe lună, pentru doar câteva ore pe zi. Plata se face săptămânal, în contul tău de PayPal. Înscrie-te pe Remotask AICI (10$ primești la înscriere) și începe și tu să câștigi. Poți avansa la nivelul de reviewer dacă ești bun și să câștigi astfel mai mult.

#2 uTest

Este un site pe care poți câștiga bani participând la tot felul de proiecte ce presupun testări de aplicații, jocuri, site-uri ș.a.m.d. Înainte de a începe munca efectivă trebuie să faci ceva training care este în limba engleză și îți aduce la cunoștință chestii legate de site și de proiecte. Acesta îl faci tu singur pe site, de pe laptopul tău, de la tine de acasă, când ai tu chef. Nu ai un trainer. Este un site din afara însă au proiecte care permit și celor din România să lucreze. Unele proiecte sunt ușoare, precum vizionarea de clipuri. Dacă vrei să te înscrii pe uTest o poți face AICI. Banii îți sunt livrați în PayPal.

#3 Enroll

Este un site care este destinat testărilor unor pagini de web. Este foarte simplu să lucrezi pe el. Nu trebuie decât să spui ce crezi că ar însemna un anumit buton sau o anumită chestie care îți apare pe ecranul PC-ului. Banii îți intră pe contul tău de PayPal. Dacă dorești să faci cont intră AICI. Suma minimă este de 1$. Ești plătit între 30 cenți și 1 $ și ceva per task.

4# Daedalus Online

Este un site de sondaje despre care am mai vorbit. Am considerat că merită reamintit deoarece recent a apărut o chestie nouă: sondaje care necesită răspuns pe mai multe zile. Astfel vei avea mai mult de lucru, și vei putea câștiga mai mulți bani. Plata se face direct pe card, nu în PayPal și este unul dintre cele mai mișto și mai serioase site-uri. Acest site te plătește pentru a răspunde la sondaje de opinie, pentru care primești invitație pe email. Suma minimă de retargere este de 10 EUR. Fă-ți cont AICI pe Daedalus Online și începe să câștigi și tu.

#5 Swagbucks

Este un website pe care poți efectua diverse task-uri precum utilizarea unor aplicații, jucarea unor jocuri, sondaje de opinie, ș.a.md. Poate fi folosit ca alternativă atunci când într-o zi ai terminat de lucru pe celelate site-uri și vrei totuși să faci mai mult. Așadar intri și pe acest site și vezi dacă se găsește ceva pentru a mai face un ban în plus. Înscrie-te AICI pe Swagbucks.

Încearcă toate aceste site-uri, vezi care îți plac, care ți se potrivește, și păstrează ce e mai potrivit pentru tine pentru a câștiga bani online. Spor!

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank