Sunt diverse aplicații care îți promit că te plătesc pentru munca pe care o prestezi pe ele. Unele sunt doar țepe în timp ce altele chiar plătesc. Iată care sunt cele care chiar te plătesc:

#1 Daedalus Online

Este o aplicație prin care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Plata se face pe card în fiecare lună, pe la jumătatea lunii. Pentru a primi plata trebuie să depui cerere de retragere lunar. Asta însă nu este o problemă pentru că nu ai decât de apăsat decât un singur buton, butonul de retragere a banilor. Soldul este afișat în EUR, însă plata o poți primi chiar și pe un card în lei, pentru că banii se transformă automat în lei la retragere. Pentru fiecare sondaj ești răsplătit în sume care pot varia de la 20 de cenți până la 125 sau mai mul de cenți. Nu este mult însă lunar tot poți aduna vreo 75-80 RON dacă răspunzi la toate sondajele. Și nu îți ia timp foarte mult. Oricum câteodată nu ai nimic mai bun de făcut. Așa că, de ce să pierzi timpul degeaba?…

Fă-ți cont AICI pe Daedalus Online și începe și tu să câștigi.

Aplicația o găsești AICI.

#2 MOBROG

Este o altă aplicație cu care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Trebuie însă să ai răbdare și să completezi toate sondaje care îți vin până acumulezi suma de retragere care este de 5 EUR. Îți poți face cont pe MOBROG AICI.

Aplicația o găsești AICI.

# 3 Big Time

Este o aplicație cu care poți face bani jucând jocuri distractive. Nu este o aplicație în care trebuie să bagi bani. Nu conține jocuri de noroc. Pur și simplu primești puncte pentru fiecare joc în funcție de cât de bine ai jucat. Punctele le poți transforma în dolari pe care îi poți retrage într-un cont de PayPal.

Aplicația o găsești AICI  pe Google Play și AICI pe App Store. Bagă acest cod la înscriere : PNI7N și primești 2500 puncte recompensă.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank