Primăria Gura Humorului a introdus mijloace de  transport local. Cele trei autobuze care circulă din oră în oră, pe trei rute diferite, au o capacitate de 50 de locuri, dintre care 21 pe scaune.

Autobuzul 1 circulă pe ruta Obor, autobuzul 2 – Voroneț, autobuzul 3 în zona industrială. Prețul unui bilet este de 2 lei. Autobuzele sunt electrice și sunt fabricate în colaborare cu BMW.

Autobuzele au orar fix, stații fixe, și sunt asemănătoare celor care circulă în orașele mari, ca București, Iași sau Suceava. Introducerea acestui gen de transport nu este decât un lucru îmbucurător având în vedere că multe persoane foloseau taxi-urile, care costă mult mai mult.

Acest proiect este încă un punct bifat pe agenda domnului Primar al orașului. Actualul Primar care este independent, neafiliat la vreun partid politic, este cel mai de succes conducător al orașului.

Pe perioada cât dumnealui a fost la cârma Primăriei s-au adus foarte multe îmbunătățiri Orașului. Dacă este să dăm doar un simplu exemplu acesta ar fi pârtia de sky.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank