În cazul în care vrei să câștigi bani online, și nu te pricepi decât să folosești telefonul sau laptopul, cel mai bine ar fi să completezi sondaje de opinie, sau să folosești aplicații care presupun să efectuezi diverse taskuri simple, chestii pentru care vei fi plătit.

Însă și mai mult poți câștiga în cazul în care îți pui mintea și îndemânările la contribuție. De exemplu dacă îți place arta, poți face desene și artă pe aplicații, pe care le poți vinde ca screen-uri, tot pe net. Este doar un exemplu.

Cunosc multe persoane care în offline habar nu aveau cum se fac anumite lucruri dar totuși le plăcea.

De exemplu un tip care picta, mai bine spus, măzgălea. Vindea foarte puțin, într-un loc public, pe lângă o mănăstire. Astfel avea și ceva vad, iar acolo veneau persoane bune la suflet așa că îi mai cumpărau, însă puțin.

Însă pentru faptul că nu a renunțat la pasiunea sa oamenii îl încurajau și începea să picteze din ce în ce mai bine până când a ajuns să aibă cifre de vânzări de miliarde de lei.

Chiar dacă nu te pricepi la pictat, la scris, sau la orice alt lucru care îți place, tu fă-l, continuă și ai să reușești.

Poți vinde online chiar și muzică făcută de tine pe site-urile specializate. Muzica o poți face pe aplicații, dintre care majoritatea sunt gratuite și foarte bune. La fel și pictura digitală o poți face pe diverse aplicații foarte bune care nu costă nimic.

Sunt pe net multe cursuri de programare complet free. După ce le faci poți să lucrezi ca freelancer pe site-uri de freelancing.

Poți să te apuci chiar de scris și să deschizi un blog, care îl poți deschide și gratuit, și să câștigi și astfel un ban.

Astfel poți îndeplini o cerere de piață, sau poți face lucruri frumoase care să le placă și altora.

Multe chestii le aflii de pe Google, căutând, despre cum se face una sau alta, experimentând, încercând. Și tot încercând, păstrând ce este bine, mergând înainte și învățând mereu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank