Primul tips și cel verificat de mine e să-ți deschizi un blog. Te mănâncă degetele și vrei să scrii tot timpul? Deschide-ți un blog!

Poți să o faci și pe o platformă gratuita cum ar fi WordPress.com. Doar scrie!

Dacă vrei un blog profesionist te pot ajuta. Intră la rubrica CONTACT și scrie-mi! Lucrez în regim de freelancing pe Upwork și te pot face cu un blog profesional.

Cum câștigi bani dintr-un blog? Marketing afiliat, articole sponsorizate, bannere, etc. Totul este să vrei.

Al doilea tips este să scrii pentru clienți pe Upwork sau Freelancer.com. Se poate! Însă încearcă să o faci profesional, să citești mult, să te documentezi înainte de a scrie un articol sau un text pentru client. Astfel clientul îți va da un feedback bun, îți vei construi un profil de freelancer atractiv și vei atrage mai mulți clienți.

Al treilea tips. Scrie o carte. Ai nevoie de documentare, răbdare, muncă, talent, și să nu renunți. Trebuie să faci foarte multă muncă de documentare pentru a vedea cum să o promovezi. Pentru că nu este de-ajuns ca, cartea ta să fie bună.

Al patrulea tips. Scrie pentru site-uri care îți plătesc articolele.

Poți scrie și literatură sau despre politică. Sunt numeroase site-uri dispuse să te plătească pentru conținutul tău. Fă doar o căutare pe Google de genul: „how to make money from writing” și vei vedea că posibilități sunt foarte multe. Totul este să scrii, zilnic, pentru a nu-ți ieși din mână.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.