Uită de drumul până la bancă pentru a-ți face un cont bancar utilizabil, pe care să primești bani sau de pe care să trimiți. Cu următoarele aplicații poți avea un card virtual în 3 minute, card cu care poți plăti online cumpărături pe diverse site-uri sau pe care îl poți atașa la Google Pay sau Apple Pay. Poți opta și pentru card fizic care îți va fi trimis acasă, gratuit.

Astfel poți plăti cu telefonul la case când faci cumpărături. De asemenea ai și IBAN și tot ce trebuie, astfel vei putea trimite oricui sau primi de la oricine bani. Oricui care are un cont bancar, la orice bancă, fie unei rude, fie unui prieten, etc.

În cazul în care cineva trebuie să-ți trimită bani și cere un cont bancar, poți deschide unul instant, imediat, cu aplicațiile următoare. Aceste aplicații sunt utile pentru că poți ține banii într-un cont, fără a avea de-aface cu funcționari bancari și emit și card, care poate fi și virtual ( numărul, data și CVV-ul),  pe acesta îl poți pune pe Google Pay sau Aple Pay și plăti cu el online pe eMAG sau alte site-uri.

#1 Aplicația Revolut

Este ce mai cunoscută aplicație de tip aplicație financiar-bancară. Cu Revolut poți primi bani, trimite, cheltui, economisi sau investi. Această aplicație este un instrument financiar pe cât de complex pe atât de simplu. Mai nou au introdus și posibilitatea de cumăra sau vinde cripto, la alegere. Și poți chiar și câștiga bani cu această aplicație. Fă-ți cont pe Revolut AICI și beneficiază și tu de serviciile acestei încântătoare aplicații. Foarte important, nu uita să-ți comanzi și cardul fizic care este gratuit, direct din aplicație!

#2 Aplicația Wise

Percepe cele mai mici comisioane de transfer de pe întreg mapamondul. Există în 175 de țări și poți folosi peste 50 de tipuri de valută. Așa că e bine să o ai dacă călătorești mult sau ai de-aface cu mai multe tipuri de monede. Este aplicația cu cele mai multe valute și poți retrage de la orice ATM. Fă-ți cont AICI.

#3 Aplicația Monese

Cei de la Monese se laudă că în doar câteva minute, ajungi să faci ce vrei: reîncarci, adaugi, trimiți și primești bani ….Poți deschide un cont Monese în lei – cu IBAN românesc și posibilitatea de a comanda un card în lei – în doar câteva minute! Retrageri de până la 4.500 lei de la bancomate. Fă-ți cont Monese AICI. Câștigă 85 de lei cu această aplicație introducând codul de invitație IULI4350.

#4 Alicația Skrill

Fie că plătești online, trimiți sau primești bani cu Skrill se poate rapid și ușor. Cu Skrill poți comanda atât card fizic cât și virtual, ceea ce înseamnă că vei avea cont cu IBAN și card pe care îl poți folosi pentru a plăti sau economisi. Este aplicație cu care se fac multe plăți. Fă-ți cont pe Skrill AICI.

#5 PayPal

Dintre toate cele cinci aceasta este singura cu care poți plăti doar introducând adresa de email, fără date bancare, și este mai sigură din acest punct de vedere. Treaba este că PayPal nu oferă card bancar. Vestea bună este că poți pune orice card bancar de la aplicațiile de mai sus în setările PayPal și să retragi banii din PayPal pe cardul uneia dintre ele. Apoi de la un ATM, sau să-i păstrezi pe ele. Fă-ți cont pe PayPal AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank