Salutare doamnelor și domnilor, și vouă domnișoarelor! Vreți să câștigați un ban chiar de pe telefonul Dv. mobil? Se poate!

Iată mai jos 5 aplicații care te plătesc. Nu trebuie decât se le ai descărcate pe telefon și să efectuezi câteva task-uri simple. Culmea, unele dintre task-uri sunt și distractive, ca jucarea de jocuri gen CandyCrush sau Snake, etc, și ești și plătit pentru asta. Unele dintre aplicațiile de mai jos oferă și premii prin trageri la sorți. Altele îți cer doar să răspunzi la sondaje de opinie distractive în care îți poți exprima părerea și influența viitorul unor produse existente pe piață. Așa că ce mai aștepți? Înscrie-te pe ele!

Toate aplicațiile enumerat mai jos sunt gratuite.

Iată care sunt aceste aplicații:

#1 Daedalus Online

Este o aplicație care are și site. Cum câștigi cu ea? În primul rând îți faci cont AICI pe acest link. Poți fi și de la țară, adică din mediul rural sau poți fi și mai în vârstă sau la vârsta tinereții. Nu contează, poți să-ți faci cont. Apoi trebuie să răspunzi la sondajele de opinie la care ești invitat. Durează undeva în medie 10 minute un sondaj. Unele pot fi și de 5 minute iar altele ceva mai lungi. Cu cât este mai lung chestionarul la care ești invitat să răspunzi cu atât recompensa pe care o primești este mai mare.

Nu este greu să-ți faci cont pe această aplicație care este și pe telefon dar și pe web. În cazul în care nu te descurci contactează-mă la rubrica CONTACT și te ajut. În principal ai nevoie de o adresă de email cu care să te înscrii și un cont bancar în care să-ți vireze banii câștigați. Pentru a primi suma pe care ai adunat-o într-o lună este necesar să soliciți intrarea banilor în cont. Asta înaintea datei de 15 a fiecărei luni. Și de-asemenea este necesar să ai adunați măcar 10 EUR, adică să fi răspuns la sondaje în valoare de 10 EUR. Însă se poate. Într-o lună de zile îi faci garantat dacă răspunzi la chestionarele la care ești invitat. Și nu îți trimit teste ci ești doar invitat să-ți exprimi părerea despre una sau despre alta. Nu este minunat? Îți exprimi părerea și ești și plătit pentru asta.

Fă-ți cont AICI, ce mai aștepți?

Aplicația o găsești AICI.

Și nu uita să fii sincer când răspunzi la sondaje.

#2 BigTime

Este o aplicație cu jocuri. O aplicație pe care poți câștiga bani jucând jocuri de tot felul. Nu jocuri de noroc ci jocuri distractive. Există trageri la sorți în fiecare zi în care participanții pot câștiga 3000$. De-asemeni jucând jocuri primești puncte pe care le poți transforma în bani și retrage pe contul tău de PayPal. Au ca un fel de bancă pe aplicație în care poți retrage punctele pentru a nu fi pierdute la extragerile zilnice. Când ai adunat 10.000 de puncte le poți transforma în bani. La 10$ poți retrage suma câștigată. Descarcă aplicația AICI, fă-ți cont chiar și cu Facebook și bagă codul PNI7N pentru a primi 2500 puncte gratuit.

#3 MOBROG

Când vine vorba de a câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie MOBROG este una dintre cele mai serioase și mai bune aplicații. Cel mai important cu site-urile și cu aplicațiile de sondaje de opinie este să nu renunți a răspunde la sondaje de opinie până când nu vei fi adunat suma minimă de retragere. Și să nu renunți până banii nu vor fi ajuns la tine în cont. Asta înseamnă că uneori trebuie să răspunzi la mai multe chestionare, nu doar la două-trei. Pe MOBROG această sumă minimă este de 5 EUR. Vei primi notificare pe aplicație când apare un sondaj de opinie nou. Nu trebuie decât să-l completezi. Dacă nu te califici la vreun sondaj nu este vina ta, pur și simplu nu te aflii în grupul țintă, încearcă următorul.

Fă-ți cont AICI pe MOBROG și descarcă aplicația AICI pentru Android și AICI pentru iOS.

4# WowApp

WowApp oferă mai multe modalități prin care poți câștiga bănuți. Cu această aplicație poți câștiga pur și simplu doar deschizând aplicația. Pentru a câștiga în plus bănuți, adică monede Wow pe care le poți transforma în bani, poți juca jocuri, urmări clipuri, răspunde la chestionare sau efectua diverse task-uri care sunt disponibile pe ea.

Această aplicație este ceva de gen WhatsUp, doar că te plătește dacă o folosești. Așadar poți efectua și convorbiri telefonice. Nu trebuie decât să ai credit Wow pe ea. Acest credit îl poți cumpăra cu monedele Wow câștigate. Monedele Wow le poți folosi la încărcare contului pentru a efecta apeluri către numere de telefon sau le poți transforma în bani. Câștigurile le retragi într-un cont de PayPal.

Cont poți să-ți faci doar pe bază de invitație. Așa că te invit să-ți faci cont AICI pe acest link pe Wow App. Aplicația o găsești AICI pentru Android și AICI pentru iPhone-uri.

#5 StormGain

Este o aplicație prin care poți câștiga criptomonede. Pentru a câștiga este necesar să minezi în cloud. Pare complicat dar nu e. Odată ce ai făcut cont nu trebuie decât să apeși pe un buton o dată la patru ore. Pe parcursul unei luni de zile, cu un cont free, poți câștiga undeva la 15 $. Fă-ți și tu cont AICI pe acest link și începe să minezi în cloud și să câștigi criptomonede. Poți retrage criptomonedele câștigate după ce ai adunat minim 36 USDT.

Criptomonedele câștigate le poți transforma ulterior în bani dacă vrei. Dar aceasta este altă poveste.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank