Storm Gain este o aplicație care nu-ți dă multe bătăi de cap atunci când o ai instalată pe telefonul tău. Este o aplicație cu care poți mina criptomonede în cloud. Apeși un pe buton minarea o dată la patru ore și asta e. Poți face cam 15 USDT lunar. Poți face și mai mult dacă folosești versiunea Gold, undeva la 30 USDT lunar. Banii, adică criptomonedele câștigate nu-i poți scoate instant ci trebuie să-i treci prin trading, tot pe aplicație. Banii rămași după ce i-ai trecut prin trading îi găsești în portofelul tău. Trebuie să ai minim 36 USDT pentru a-i putea retrage. 36 USDT sunt undeva la 36 de EUR. Fă-ți cont AICI pe StormGain și nu o să regreți, pentru că tot ceea ce ai de făcut este ca o dată la 4 ore să apeși pe un buton.

Wow App este iarăși o aplicație foarte interesantă cu care poți câștiga bănuți. Cu această aplicație câștigi bani pur și simplu deținând-o pe telefonul tău mobil și deschizând-o cel puțin o dată pe zi. Poți juca jocuri pe ea, poți citi știrile, poți urmări videouri, etc. Pentru toate acestea vei primi monede Wow. Acestea le poți transforma în bani și retrage în contul tău de PayPal. WowApp este o aplicație dezvoltată de niște români și în care s-a investit foarte mult.

Este o aplicație care este în primul rând de comunicație, fie prin mesagerie fie prin apeluri audio sau video. Diferența dintre WowApp și alte aplicații, gen WhatsUp este faptul că pentru WowApp nu ai neapărat nevoie de net ci doar de credit Wow.

Mai nou WowApp a introdus și o plată zilnică pentru cei pe care o dețin. Acest lucru înseamnă că nu trebuie decât să o deschizi să colectezi punctele pe care ei ți le trimit gratuit, doar pentru că ai cont pe ea.

BigTime

Este o aplicație pe care poți juca jocuri de diverse feluri și să câștigi puncte cu fiecare joc jucat. Puncte care variază în funcție de cât de bine joci. Punctele pot fi transformate în cenți care pot fi retrași într-un cont de PayPal. Pentru 2500 de puncte pe gratuit bagă acest cod PNI7N.

Aplicația o găsești AICI.

Daedalus Online

Daedalus Online este o aplicație care te lasă să câștigi bani răspunzând la sondaje de opinie. Poți retrage banii într-un cont bancar. Răspunzând și calificându-te la toate sondajele câștigi undeva la 75 RON pe lună. Ceea ce tot este bine. Fă-ți cont AICI pe Daedalus Online.

MOBROG este tot o aplicație de sondaje de opine. Acest lucru însemnând că banii îi câștigi tot răspunzând la sondaje de opinie. Pe MOBROG însă banii îți vin prin PayPal. Banii de la MOBROG ajung cam la o jumătate de oră distanță după ce ai făcut retragerea, și în aceeași zi. Trebuie însă să ai minim 5 EUR acumulați. Pentru asta însă trebuie să-ți faci cont AICI, să răspunzi la sondaje de opinie și să recomanzi cât mai multora acest site. Multe persoane poate sunt mulțumite și de 5 EUR câștigați pe săptămână, cu 15 minute pierdute din timpul lor utilizând aplicația.

Acestea sunt o parte din aplicațiile pe care le cunosc. Pentru mai multe site-uri și recomandări vizitează categoria MUNCĂ LA DOMICILIU.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank