În acest articol o să vă vorbesc despre zece aplicații cu care poți câștiga bani, de pe un simplu telefon, smartphone, pe care toată lumea îl deține.

Este adevărat, acum nu trebuie să ai neapărat un laptop să poți câștiga bani în plus, te poți folosi și de smartphone-ul tău. Cât timp ești în așteptare, cât timp aștepți ceva sau pe cineva, când nu ai nimic altceva mai bun de făcut sau chiar intenționat, făcându-ți timp pentru asta, poți face bani de pe telefonul tău!

Iată care sunt aplicațiile:

#1 Daedalus Online

Daedalus Online este o aplicație de sondaje de opinie. Îți poți face cont AICI. După ce ți-ai făcut cont, nu uita să confirmi contul pe email și să începi să răspunzi la chestionare când ești invitat. Se câștigă bine. Uneori sondajele sunt scurte așa că nu trebuie să te stresezi prea mult. Câteodată sunt mai lungi dar bine remunerate. Oricum este o aplicație serioasă care plătește. Este atât o aplicație web cât și pe mobil.

AICI Aplicația pentru Android

#2 Mobrog

Este o aplicație dar au și website. Trebuie să răspunzi la sondaje de opinie și ești răsplătit în euro. Aceștia îi poți retrage în PayPal. Fă-ți cont AICI și descarcă aplicația AICI pentru Android și AICI pentru iPhone.

#3 Aplicația TGM Panel

Este o aplicație foarte faină, cu sondaje foarte atractive vizual și care te plătește în EUR. Poți face retragerea într-un cont de PayPal când ai adunat minim 3 EUR. Sondajele vin des, așa că poți câștiga mai mult. Fă-ți cont pe TGM Panel dând click pe acest link. Apoi răspunde la sondajele care îți vor apărea în dashboard. Vei fi înștiințat pe email când apărea sondaje noi.

#4 Aplicația Marketagent

Poți câștiga bani și cu această aplicație. Permanent apar sondaje noi, bine plătite. Banii îi poți retrage când ai adunat minim 10 EUR. Fă-ți cont pe Marketagent dând click pe acest link și introducând datele tale. Apoi răspunde la sondajele care îți vor apărea în dashboard. Vei fi înștiințat pe email când apar sondaje noi.

Aici aplicația pentru Android

Aici Aplicația pentru iPhone

#5 Aplicația TimeBucks

Este o aplicație ușor de folosit pe care găsești sondaje de toate felurile. Plata se face într-un cont de PayPal sau prin diferite vouchere printre care și Amazon, la alegere. Este necesară verificarea identității pe această aplicație pentru a primi recompensa. Dacă vrei să te înscrii pe acest site intră AICI.

Aplicația o găsești AICI.

#6 Aplicația ySense

Această aplicație se aseamănă puțin cu cea despre care am pomenit la punctul anterior. Este o aplicație care oferă multe sondaje și prin urmare mai multe oportunități de câștig. Banii îi poți retrage într-un cont de PayPal apoi pe card. Fă-ți cont AICI pe ySense.

Aplicația AICI.

#7 Aplicația WowApp

Este o aplicație destinată în special comunicației. În gen WhatsUp. Doar că cu această aplicație poți câștiga și bani. Cum? Folosind-o. Mai poți juca jocuri, citi știrile, efectua task-uri, etc. Pentru toate acestea primești bănuți pe care îi poți retrage în contul tău. Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp intră AICI.

#8 Aplicația Surveytime

Este o aplicație din afară care oferă atât sondaje la care poți răspunde atât în limba română cât și în limba engleză. Avantajul la această aplicație este faptul că îți face plata pe loc. Înscrie-te aici pe Surveytime.

Aplicația o găsești AICI pentru Android

AICI pentru iPhone

#9 Ipsos iSay

Cea mai mare sumă pe care o poți retrage este de 10 EUR prin PayPal și trebuie să ai 1239 de puncte. Aceste puncte le poți face relativ ușor. Nu trebuie decât să răspunzi cât mai repede invitațiilor de a completa chestionare.

În felul acesta, nu riști ca atunci când tu te apuci să începi să-l completezi, nr. maxim de respondenți nr. de răspunsuri necesar să fie deja atins.Este bine ca să ai notificările la mail activate pe telefon în așa fel încât să vezi imediat dacă ai primit mail de la I-Say.

În cazul în care emailul este de la I-Say să răspunzi imediat invitațiilor. Este posibil ca tu să nu te califici pentru anumite sondaje. Pur și simplu nu faci parte din grupul țintă. Nu te descuraja, încearcă următorul, și următorul și tot așa.

Mai este bine ca să ai profilul completat, profilul de utilizator. În felul acesta cei de la I-Say vor știi ce sondaje să îți trimită pentru a te califica. Poți să-ți faci cont pe Ipsos I-Say AICI.

Aplicația I-Say AICI.

#10 Coinbase

Aici este vorba iarăși despre criptomonede. Câștigi criptomonede răspunzând la întrebări, care sunt puține la număr. Criptomonedele câștigate le poți transforma în Euro pe care îi poți retrage pe cardul tău sau în contul tău bancar. Ori, poți lăsa pur și simplu criptomonedele acolo.

Se pot face 40 $ doar răspuzând la întrebări despre cripto și chiar dacă greșești răspunsul ai dreptul să revii într-un număr nelimitat până răspunzi corect. Poți răspunde la întrebările acelea în 15 minute. Fă-ți cont pe Coinbase AICI.  Nu te speria, nu e deloc greu.

Durează vreo 15 minute așa cum am mai spus să câștigi acei 40 de dolari. Cum am mai spus, criptomonedele pe care le câștigi, dacă vrei să le valorifici, le poți transforma în Euro și mai apoi bănuții îi poți transfera pe card. Acestea fiind spuse, îți doresc succes, și să profiți de timpul liber pentru a face bani folosind aplicațiile pe care ți le-am recomandat!

Bonus

Banii îi poți investi în Mintos despre care am scris AICI cum se face și poți câștiga o dobândă de 12% pe an. Asta înseamnă că la 1000 EUR investiți vei avea 100 de EUR câștig, fără să faci nimic, doar dobândă. Vă urez muncă ușoară și la cât mai mulți bani!

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank